Τρελά λεφτά στα πόδια του Πλούταρχου!

31.07.2008
Το αστρονομικό ποσό των 80.000 ευρώ για κάθε συναυλία προσέφερε στο δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο γνωστή εταιρεία διοργανώσεων συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το αστρονομικό ποσό των 80.000 ευρώ για κάθε συναυλία προσέφερε στο δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο γνωστή εταιρεία διοργανώσεων συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μια «δυνατή» πρόταση δέχτηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής από γνωστή εταιρεία που διοργανώνει συναυλίες. Συγκεκριμένα, για να τραγουδήσει στην Αυστραλία, στον Καναδά και σε κάποιες πόλεις της Αμερικής, συμπληρώνοντας συνολικά 8 εμφανίσεις. Η έκπληξη, όμως, είναι η αμοιβή που του προσφέρθηκε, που για κάθε συναυλία έφτανε το ποσό των 80.000 ευρώ!

Ως γνωστόν, ο Γιάννης Πλούταρχος δεν έχει δώσει καμία συναυλία μέχρι σήμερα, παρόλο που τα τελευταία χρόνια η καριέρα του βρίσκεται στο ζενίθ και οι προτάσεις για σπέσιαλ εμφανίσεις έρχονται η μία μετά την άλλη, αφού οι θαυμαστές του θέλουν πολύ να τον δουν live. Ακόμη περισσότερο βέβαια οι ομογενείς, που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις πίστες όπου εμφανίζεται.

Για το λόγο αυτό πολλές εταιρείες που διοργανώνουν συναυλίες έχουν φτάσει στο σημείο να του δίνουν λευκή επιταγή, προκειμένου να συμπληρώσει ο ίδιος το χρηματικό ποσό που επιθυμεί για μία και μόνο εμφάνιση. Μάταια όμως, αφού εκείνος απορρίπτει τις προτάσεις ασυζητητί. Ο δημοφιλής τραγουδιστής επιμένει ότι δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή για να κάνει συναυλίες, πόσο μάλλον εκτός Ελλάδας. Έτσι, για μία ακόμη φορά αρνήθηκε ευγενικά την τελευταία πρόταση που του έγινε και δεν υπέκυψε στο δέλεαρ των 640.000 ευρώ που θα ήταν οι συνολικές αποδοχές του από τις 8 συναυλίες. Δύσκολα βέβαια κάποιος θα... γύριζε την πλάτη σε τέτοιο ποσό, αλλά ο Γιάννης το τόλμησε! Ρενέ Σαραντινού