Χωρισμός-βόμβα

25.07.2008
Είναι ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Ωσπου μόλις προχθές έσκασε η βόμβα! Ετοιμάζεται ήδη το διαζύγιό τους σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας!
Είναι ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Ωσπου μόλις προχθές έσκασε η βόμβα! Ετοιμάζεται ήδη το διαζύγιό τους σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας!

Το πασίγνωστο, πάμπλουτο, πολυσυζητημένο και πολυφωτογραφημένο ζευγάρι της σόουμπιζ είναι μόλις ένα βήμα πριν από τον οριστικό χωρισμό. Μπορεί να έχουν ζήσει μαζί ευτυχισμένα χρόνια, καθώς δεν έκρυβαν το καμάρι τους που είχε ο ένας τον άλλο δίπλα του, αλλά ο έρωτάς τους, όπως όλα δείχνουν, τελειώνει πολύ απότομα.

Η οικογενειακή ηρεμία της όμορφης και διάσημης celebrity «στιγματίστηκε» από την παρουσία μιας εντυπωσιακής νεαρής, η οποία ήρθε από το πουθενά και άλλαξε άρδην τις ισορροπίες. Μια δημόσια συνάντηση, που ήταν ομολογουμένως πολύ οδυνηρή, έφερε αντιμέτωπη τη σύζυγο με μια νέα πραγματικότητα στη ζωή της.

Το μέχρι πρότινος ευτυχισμένο οικογενειακό σκηνικό διαλύθηκε μεμιάς στα εξ ων συνετέθη. Εκείνος προσπάθησε να ψελλίσει κάτι, αλλά ό,τι και αν έλεγε, ποιον θα μπορούσε να πείσει; Εκείνη, αποφασιστική και απόλυτη όπως συνηθίζει να είναι, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και προχώρησε σε κατά μέτωπον επίθεση. Η επόμενη κίνηση ήταν να απομακρυνθεί άμεσα από τη συζυγική εστία, ενώ είχε στο πλευρό της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Το νέο σκηνικό, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες, θέλει την πρώην ισορροπημένη και πολυσυζητημένη οικογένεια να είναι κομμένη στα δύο, τη στιγμή που οι καλοκαιρινές διακοπές τους συνεχίζονται, αν και τα αρχικά πλάνα τους για ευτυχισμένες οικογενειακές διακοπές έχουν πλέον ανατραπεί. Το πράγμα δεν μένει, όμως, μόνο εκεί, καθώς, όπως φαίνεται, δεν έχουμε απλώς μια καταιγίδα, αλλά πολλά μποφόρ μαζεμένα, που έχουν προκαλέσει μεγάλη «θαλασσοταραχή».

Η τελευταία πράξη, λοιπόν, μέλλει να παιχτεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού ο φημολογούμενος οριστικός χωρισμός τους αποτελεί θέμα χρόνου, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές. Οι ρόλοι έχουν πλέον αντιστραφεί και όλα δείχνουν ότι θα έρθει μέσα στο φθινόπωρο ως φυσική συνέχεια του αρχικού παγώματος που έχει νιώσει η απατημένη σύζυγος, η οποία παραμένει απαρηγόρητη, αφού δεν φανταζόταν ποτέ ανάλογη συμπεριφορά από το «αφοσιωμένο» ταίρι της.

Εννοείται, βέβαια, πως το status της κυρίας, η οικογένειά της αλλά και η γενικότερη πορεία της στο χώρο δεν της επιτρέπουν να σταματήσει ως γνήσια σταρ να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο. Οι αποφάσεις ωστόσο έχουν ήδη παρθεί και με την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές το πρώην αγαπημένο ζευγάρι θα περάσει την πόρτα των δικαστηρίων, συνοδευόμενοι αμφότεροι από τους δικηγόρους τους, για να υπογράψουν το πολύκροτο διαζύγιο, που θα δώσει οριστικό τέλος στο γάμο τους.