Βρωμάει... το άρωμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

31.03.2011
Τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) έχουμε συνδέσει με τις αλλεπάλληλες δικαστικές διαμάχες αλλά τελικά και η 29χρονη τραγουδίστρια δεν πάει πίσω.


Τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) έχουμε συνδέσει με τις αλλεπάλληλες δικαστικές διαμάχες αλλά τελικά και η 29χρονη τραγουδίστρια δεν πάει πίσω.

Στην αρχή ήταν τα μπλεξίματα με την κηδεμονία της, μετά ήρθε η μήνυση του πρώην σωματοφύλακά της για σεξουαλική παρενόχληση, ακολούθησε η κατηγορία των αδελφών Μπέλαμι ότι τους έκλεψε το τραγούδι και τώρα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) βρίσκεται ενώπιων μίας ακόμη μήνυσης και μάλιστα ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα… άρωμα.

Συγκεκριμένα η εταιρεία μάρκετινγκ Brand Sense Partners LLC's κατηγορεί τη διάσημη τραγουδίστρια και τον πατέρα της για απάτη.

Οι δυο τους είχαν κλείσει μια αρχική συμφωνία με την εταιρεία καλλυντικών Elizabeth Arden με βάση την οποία οι LLC ως μεσάζοντες θα λάμβαναν το 35% από τα έσοδα του αρώματος της Σπίαρς. Όμως, όπως φαίνεται, έγινε νέα διαπραγμάτευση σύμφωνα με την οποία η εταιρεία μάρκετινγκ δεν θα πάρει τίποτα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η εταιρεία ξεκίνησε να δουλεύει στο πρότζεκτ για το άρωμα "Radiance" με την Μπρίτνεϊ το 2003 και το έβγαλε στην αγορά το 2004. (Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το διαφημιστικό σποτάκι για το άρωμα).

Φαίνεται όμως ότι πέρσι, η Σπίαρς και ο πατέρας της, Τζέιμι (Jamie) επαναδιαπραγματεύτηκαν με την Elizabeth Arden απευθείας, γεγονός που από μόνο του παραβιάζει το μεταξύ τους συμβόλαιο.

Με αυτά τα δεδομένα η εταιρεία μάρκετινγκ απαιτεί 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση ενώ ταυτόχρονα ζητά από τον δικαστή να επιστρέψει το συμβόλαιο στην αρχική του μορφή.

Η συνέχεια αναμένεται "θερμή" ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της τραγουδίστριας, Τζεφ Ρέιμοντ (Jeff Raymond) δεν έχει δώσει ακόμη καμία επίσημη απάντηση στο γεγονός.

Ζωή Κίττα