Θρίλερ με Μανωλίδου. Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης της;

29.03.2011
Έβαλε η Ευγενία Μανωλίδου την Δευτέρα τα δερμάτινα, άφησε για λίγο το νάζι στην άκρη, πήρε το άγριο της, δήλωσε ότι ανέλαβε αυτή να αλλάξει όλη την εκπομπή, αλλά η σκληράδα της το μόνο που κατάφερε ήταν να διώξει τον σκηνοθέτη

Έβαλε η Ευγενία Μανωλίδου την Δευτέρα τα δερμάτινα, άφησε για λίγο το νάζι στην άκρη, πήρε το άγριο της, δήλωσε ότι ανέλαβε αυτή να αλλάξει όλη την εκπομπή, αλλά η σκληράδα της το μόνο που κατάφερε ήταν να διώξει τον σκηνοθέτη της εκπομπής. Και να προκαλέσει αναστάτωση και πολλαπλά εγκεφαλικά στους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Και ναι τώρα τα υπογλώσσια χρειάζονται επειγόντως.

Όπως ακούσαμε στο Super Star, ο σκηνοθέτης του Daily dancing, Κώστας Βορίδης τα βρόντηξε κι έφυγε από την εκπομπή, επειδή δεν άντεχε άλλο τις σκηνοθετικές παρεμβάσεις της Μανωλίδου, καθώς και τη γκρίνια της. Βλέπεις, τα χαμηλά νούμερα τέτοιες καταστάσεις δημιουργούν κι αν δεν έχεις την ψυχραιμία, όλα τινάζονται στον αέρα. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν το μεσημέρι δεν επιβεβαιώνονται, ενώ η Ευγενία δηλώνει άγνοια.

Με τον σκηνοθέτη, όπως ακούσαμε στο Super Star έχουν οικογενειακή σχέση χρόνων, αλλά εδώ που τα λέμε, αυτό δε σημαίνει και κάτι. Επειδή είναι οικογενειακοί φίλοι, πρέπει εκείνος να ακούει τη μουρμούρα της παρουσιάστριας; Ή να την παρακολουθεί να τους «αδειάζει», όπως καλή ώρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας στο «Όλα 11»; Γιατί, σύμφωνα με όσα ακούγονται, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον σκηνοθέτη ήταν το «άδειασμα» που τους έκανε η Μανωλίδου, η οποία δήλωσε ότι πήρε η ίδια την κατάσταση στα χέρια της μετά τα απογοητευτικά νούμερα της πρώτης εβδομάδας. Όσο για τον ΑΝΤ1; Τρέχουν και δε φτάνουν, προσπαθώντας να σώσουν την κατάσταση.