Γαλακτερός για Ρούλα: "Με νοιάζει να είναι καλά"!

29.03.2011
Για τη Ρούλα Κορομηλά μίλησε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο Νάσος Γαλακτερός. Ο πρώην μπασκετμπολίστας ήταν καλεσμένος στο «Όλα 11» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την παρουσιάστρια. «Με νοιάζει να είναι καλά» είπε

Για τη Ρούλα Κορομηλά μίλησε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο Νάσος Γαλακτερός. Ο πρώην μπασκετμπολίστας ήταν καλεσμένος στο «Όλα 11» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την παρουσιάστρια. «Με νοιάζει να είναι καλά» είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι από το γάμο τους κρατάει τα θετικά στοιχεία. Τα υπόλοιπα, τα κακά τα πετάει. Εξάλλου, όπως είπε, έχουν περάσει 4 με 5 χρόνια από τον χωρισμό τους και δεν μπορεί παρά να έχει κρατήσει μόνο τις καλές αναμνήσεις.

Όσο για το Dancing with the stars και τις χορευτικές του επιδόσεις; Δεν έχει κανένα άγχος πώς θα βγει, επειδή απλά δεν ξέρει κανέναν από τους χορούς. Το σπαγγάτο του πάντως το έκανε και με μεγάλη επιτυχία. Πάντως, ο γαλακτερός αποκάλυψε ότι στην αρχή που του έγινε η πρόταση ούτε καν σκεφτόταν να την αποδεχτεί, αλλά επειδή ο γιος του είναι κολλημένος με το Dancing και ο ίδιος το παρακολουθούσε πέρυσι, το σκέφτηκε αλλιώς και είπε το μεγάλο «ναι»