JLo: "Τραγουδίστρια, η Σέριλ Κόουλ;"

29.03.2011
Μεγάλη πίκρα "έφαγε" η 27χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια και μάλιστα από το στόμα της λατίνας σταρ που… πόνεσε περισσότερο!


Μεγάλη πίκρα "έφαγε" η 27χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια και μάλιστα από το στόμα της λατίνας σταρ που… πόνεσε περισσότερο!

Τη στιγμή που η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα και να περάσει στις ΗΠΑ -έστω και ως κριτής στην αμερικανική εκδοχή του "X Factor" στο πλευρό του Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell)- κόπηκαν τα πόδια της από τα σχόλια της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez).

Η 41χρονη ντίβα, η οποία παρεμπιπτόντως εκτελεί επίσης χρέη κριτή στο αντίπαλο σόου "American Idol"- έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό "Fabulous" και "έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά" της άμοιρης της Κόουλ.

"Κάποιος μου ανέφερε τη Σέριλ χθες. Είναι τραγουδίστρια, έτσι; Δεν ξέρω και πολλά για εκείνη και δεν ξέρω τη μουσική της. Όμως, θα ήθελα πολύ να τη γνωρίσω", απεφάνθη η Τζένιφερ και έκανε την καρδιά της Σέριλ... περιβόλι!

Τα σχόλια της Λόπεζ έρχονται να ενισχύσουν τις ανησυχίες της παραγωγής του τάλεντ σόου που δεν φαίνεται πολύ σίγουρη για την επιλογή της πρώην τραγουδίστριας των "Girls aloud" για τη θέση του κριτή στο αμερικανικό "X Factor".

Ο Κάουελ επιμένει να πάρει το ρίσκο μαζί της, αλλά τα πιο μεγάλα κεφάλια ανησυχούν για την απήχηση που τελικά θα έχει στο αμερικανικό κοινό η Κόουλ.

Και δεν είναι μόνο η Τζένιφερ Λόπεζ που αντέδρασε με αυτό τον τρόπο στο άκουσμα του ονόματος της κατά τα άλλα συμπαθέστατης τραγουδίστριας.

Πριν από λίγους μήνες ήταν η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) που αναρωτιόταν ποια ήταν η Σέριλ Κόουλ… Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν και πόσο τα σχόλια αυτά είναι ικανά να τραβήξουν την καρέκλα της καημένης της Σέριλ κάτω από τα πόδια της.

Προς το παρόν, ας πάρουμε μια δόση από τη βρετανίδα τραγουδίστρια και το τραγούδι της "Fight for this love" στο βίντεο που ακολουθεί.

Ζωή Κίττα