Μία δίκη λιγότερη για τη Λίντσεϊ Λόχαν

30.03.2011
Να και ένα ευχάριστο νέο για την 24χρονη ηθοποιό που έχει κάνει το δικαστήριο δεύτερο σπίτι της.


Να και ένα ευχάριστο νέο για την 24χρονη ηθοποιό που έχει κάνει το δικαστήριο δεύτερο σπίτι της.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες στη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) για τον καυγά που είχε τον Δεκέμβριο με μία νοσοκόμα στην κλινική αποτοξίνωσης όπου νοσηλευόταν τότε.

Ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα υποστήριξε ότι τα στοιχεία δεν είναι επαρκή ώστε η υπόθεση να φτάσει σε δίκη, έτσι –τουλάχιστον- σε αυτό το μέτωπο, τη γλίτωσε το κορίτσι.

Το επίμαχο περιστατικό συνέβη στις 12 Δεκεμβρίου στη 1 τη νύχτα όταν η νοσοκόμα της κλινικής Μπέτι Φορντ, Ντον Χόλαντ (Dawn Holland) κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας τη Λόχαν για ξυλοδαρμό.

Μεταξύ άλλων, η Χόλαντ είχε αναφέρει πως το προσωπικό ασφαλείας του κέντρου την κάλεσε αργά το βράδυ για να κάνει αλκοτέστ στη Λόχαν και δύο ακόμα φιλοξενούμενες του κέντρου αποτοξίνωσης γιατί είχαν επιστρέψει σε κατάσταση μέθης μετά από πολύωρη έξοδο.

Το θύμα ανέφερε πως η Λίντσεϊ έδειξε εξ' αρχής τις άγριες διαθέσεις της και αρνούμενη να κάνει το τεστ, έσπρωξε τη νοσοκόμα και αργότερα τράβηξε ένα τηλέφωνο από τα χέρια της τόσο δυνατά που της προκάλεσε διάστρεμμα.

Κατά τα άλλα, βέβαια, τα υπόλοιπα ζητήματα της Λόχαν με τον νόμο παραμένουν ανοιχτά καθώς αναμένεται στο δικαστήριο στις 22 Απριλίου για τη συνέχιση της δίκης όπου κατηγορείται για κλοπή ενός πανάκριβου κολιέ.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η υπόθεση αυτή προχωρά σε κανονική δίκη μετά την άρνηση της Λίντσεϊ, η οποία παρεμπιπτόντως πρόσφατα απαρνήθηκε το επίθετό της, να δεχτεί συμβιβαστική πρόταση που της έκανε ο δικαστής Κιθ Σβαρτς (Keith Schwartz).

Ζωή Κίττα