Δεύτερος γιος για την Εύα Χερτζίκοβα

30.03.2011
Δεύτερη φορά μανούλα έγινε η 38χρονη Τσέχα καλλονή φέρνοντας στον κόσμο έναν αδελφούλι στον 3χρονο γιο της, Τζορτζ (George).


Δεύτερη φορά μανούλα έγινε η 38χρονη Τσέχα καλλονή φέρνοντας στον κόσμο έναν αδελφούλι στον 3χρονο γιο της, Τζορτζ (George).

Η Εύα Χερτζίκοβα (Eva Herzigova) και ο σύντροφός της, επιχειρηματίας, Γκρεγκόριο Μάρσιατζ (Gregorio Marsiaj), υποδέχτηκαν τον μικρό Φίλιπ (Philip) την Κυριακή και όπως ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου, "μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας".

Η Χερτζίκοβα, η οποία έγινε διάσημη τη δεκαετία του '90 ως "το κορίτσι των Wonderbra", είναι αυτό τον καιρό το επίσημο πρόσωπο της Chopard ενώ τον περασμένο χρόνο είχε πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια για τα αρώματα της Dolce & Gabbana μαζί με την Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) και τη Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell).

Μιλώντας παλιότερα για τη μητρότητα η Χερτζίκοβα, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον ντράμερ των "Bon Jovi", Τίκο Τόρες (Tico Torres), είχε εκφράσει την πεποίθησή της ότι "είναι απαραίτητη για κάθε γυναίκα ως βασική της λειτουργία".

Όσο για τη δική της εμπειρία, η Εύα παραδέχτηκε από τότε που έγινε μητέρα, άλλαξε η ζωή της τελείως. "Η ζωή μου άλλαξε με το πιο υπέροχο τρόπο. Εστίασα περισσότερο στο να δημιουργήσω ένα σπίτι αλλά ως αίσθηση και όχι ως χώρο. Ως μοντέλο, είχα μια ζωή... τσιγγάνου. Ζούσα σε ξενοδοχεία, δούλευα όλες τις ώρες, έτρωγα έτοιμα φαγητά. Δεν με ενδιέφερε η έννοια της... φωλιάς. Τώρα είναι πού διαφορετικά τα πράγματα", ομολόγησε. Να της ζήσει και ο δεύτερος γιος, λοιπόν.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα