Κλούνεϊ & Ρονάλντο μάρτυρες του Μπερλουσκόνι

30.03.2011
Με τη δίκη του Ιταλού πρωθυπουργού να πλησιάζει (είναι προγραμματισμένη για τις 6 Απριλίου) οι κινήσεις των δικηγόρων του έχουν εντατικοποιηθεί ως προς την κλήτευση των μαρτύρων υπεράσπισης.

Με τη δίκη του Ιταλού πρωθυπουργού να πλησιάζει (είναι προγραμματισμένη για τις 6 Απριλίου) οι κινήσεις των δικηγόρων του έχουν εντατικοποιηθεί ως προς την κλήτευση των μαρτύρων υπεράσπισης.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι (Silvio Berlusconi) κατηγορείται ότι είχε σεξ επί πληρωμή με τη χορεύτρια Καρίμα Ελ Μαρούγκ (Silvio Berlusconi) –γνωστή και ως Ρούμπι (Ruby)- όταν εκείνη ήταν μόλις 17 χρονών. Στη συγκεκριμένη δίκη, δηλαδή, γιατί ο Μπερλουσκόνι βρίσκεται ήδη από χθες στα δικαστήρια αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απάτη και φοροδιαφυγή.

Πάντως, στην υπόθεση της Ρούμπι οι δικηγόροι υπεράσπισης έχουν συντάξει μια λίστα με 78 ανθρώπους πρόκειται να καλέσουν ως μάρτυρες, ανάμεσα στους οποίους βλέπουμε τα ονόματα δύο υπουργών εν ενεργεία αλλά και μερικών από τους διάσημους φίλους του Καβαλιέρε, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo).

Σύμφωνα με τους δικηγόρους, ο 49χρονος σταρ και η αγαπημένη του Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) έχουν παραβρεθεί αρκετές φορές ως καλεσμένοι στη βίλα του Μπερλουσκόνι στο Αρκόρ, οπότε και θα τους ζητηθεί να ρίξουν φως στην αλήθεια.

Οι κατήγοροι υποστηρίζουν ότι στα εν λόγω πάρτι γινόταν όργια, όπου συμμετείχαν πόρνες, οι οποίες πρόσφεραν μεταξύ άλλων και σόου στριπτίζ.

Τόσο ο Μπερλουσκόνι, όσο και η Ρούμπι αρνούνται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα πάρτι αυτά ήταν απόλυτα αθώα, και ζητούν από τον Κλούνεϊ να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά τους.

Βέβαια, ο Τζορτζ δεν έχει πολυκαταλάβει πως ακριβώς προέκυψε η ανάμειξή του αφού εκφράζοντας την απορία του μέσω της επίσημης ανακοίνωσης που δημοσίευσε.

"Φαίνεται παράξενο αφού συνάντησα τον Μπερλουσκόνι μόνο μία φορά και αυτό ήταν στο πλαίσιο της προσπάθειάς μου να ζητήσω βοήθεια για το Νταρφούρ", ισχυρίστηκε ο ακτιβιστής ηθοποιός που αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής του ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής στο συγκεκριμένο μέρος του Σουδάν που επλήγη σφοδρά από φρικτή γενοκτονία. Ποιος ξέρει…

Στη λίστα με τους μάρτυρες υπεράσπισης που έχει ζητήσει η δικηγορική ομάδα του Μπερλουσκόνι βρίσκεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού η Ρούμπι αποκάλυψε στους ανακριτές ότι κοιμήθηκε μαζί του τον Ιανουάριο του 2010, μετά τη γνωριμία τους σε κλαμπ του Μιλάνου.

Ο 25χρονος άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο αυτή τη στιγμή, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που τον θέλουν να έχει πληρώσει €4.000 μετρητά για τις… υπηρεσίες της Ρούμπι, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν την έχει γνωρίσει ποτέ.

Τώρα, το γεγονός ότι τα δύο διάσημα ονόματα βρίσκονται στη λίστα με τους μάρτυρες, δεν σημαίνει και ότι θα λάβουν τελικά την κλήση για να καταθέσουν, αφού εναπόκειται στην κρίση των δικαστών να αποφασίσουν αν τα όσα έχουν να πουν έχουν σχέση με την υπόθεση ή όχι. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχει απίστευτο ενδιαφέρον…

Ζωή Κίττα