Δούκισσα - Χολίδης: Το νέο hot ζευγάρι της πόλης;

22.02.2011
Θαυματουργό το «Just the two of us» και μεγάλα τα έργα του, διότι δεν ανέδειξε μόνο ταλέντα στο τραγούδι, αλλά ανέδειξε και μεγάλους έρωτες. Αμ πως. Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, η Δούκισσα Νομικού βρήκε τον έρωτα

Θαυματουργό το «Just the two of us» και μεγάλα τα έργα του, διότι δεν ανέδειξε μόνο ταλέντα στο τραγούδι, αλλά ανέδειξε και μεγάλους έρωτες. Αμ πως. Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, η Δούκισσα Νομικού βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστου Χολίδη. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού και μετά το τέλος αυτού, ήρθε και η σχέση.

Εννοείται ότι οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος και δεν περιμένουμε να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους (αν αυτή υφίσταται) σύντομα. Πάντως, τα δημοσιεύματα επιμένουν για ένα hot ειδύλλιο, που ξεκίνησε από τον Χολίδη. Ο αοιδός γοητεύτηκε από τα κάλλη της Δούκισσας, ξεκινώντας να την φλερτάρει.

Αυτή στην αρχή αντιστάθηκε (ήταν και ο χωρισμός με το Νίνο κι ένα άτυχο φλερτ με νεαρό εφοπλιστή), αλλά όπως λέει και ο λαός: «λέγε – λέγε το κοπέλι, κάνει τη Δούκισσα και θέλει»! Πάντως, σε συνεντεύξεις τους τόσο ο αοιδός όσο και η νεαρή παρουσιάστρια δηλώνουν μόνοι κι έρημοι.