250.000$ για μια οικογενειακή πόζα από την Όπρα

22.02.2011
Ήταν μια φωτογραφία που έλεγε χίλιες λέξεις και μια γυναίκα αποφάσισε πως αξίζει 250.000 $.

Ήταν μια φωτογραφία που έλεγε χίλιες λέξεις και μια γυναίκα αποφάσισε πως αξίζει 250.000 $.

Η διάσημη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) κάλεσε στην εκπομπή της, το ξακουστό "Oprah Winfrey Show" την οικογένεια ΜακΓκι (McGhee).

Ο Ροζόνο (Rozonno) και η Μία ΜακΓκι (Mia McGhee) συγκίνησαν τις ΗΠΑ με την ιστορία γέννησης των εξάδημων τους και την φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα των 6 παιδιών στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, απόλαυσαν την φωτογραφία στην οποία τα έξι μωρά (Olivia, Madison, Rozonno Jr, Josiah, Elijah και Isaac) ακουμπούν στην αγκαλιά του μπαμπά τους ενώ στο πλάι βρίσκεται και η μαμά τους και εκείνη που συγκινήθηκε περισσότερο ήταν η Όπρα που σκέφτηκε αμέσως:

"Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία. Πρέπει να γνωρίσω την οικογένεια αυτή".

Και τούτο έγινε! Οι γονείς των εξάδημων βρέθηκαν στο σόου της Φουίνφρεϊ και εξέφρασαν το παράπονό τους για την οικονομική βοήθεια που δεν απήλαυσαν όπως έγινε στην περίπτωση των οκτάδημων της Νάντια Σούλεμαν (Nadya Suleman) πριν από λίγο καιρό. Ο Ροζόνο και η Μία τόνισαν πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις 6 παιδιά στην ίδια ηλικία αφού πρέπει να αλλάζουν 50 πάνες την ημέρα και να τα ταΐζουν με 30 μπουκάλια γάλα.

Οι δύο γονείς γνωρίστηκαν στο σχολείο όταν ήταν 18 και 19 ετών αντίστοιχα και ο γάμος του μετρά ήδη 11 χρόνια. Η επιθυμία να τους να αποκτήσουν την οικογένεια που δεν είχαν οι ίδιοι τους έγινε ανάγκη.

Η Μία με δύο αδέρφια εθισμένα στην παραβατικότητα, έναν πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ και μια μητέρα στην πρόνοια τόνισε:

"Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και να έχουν τα παιδιά μου τον πατέρα που δεν γνώρισαν".

Το ζευγάρι προσπαθούσε επί τρία χρόνια να αποκτήσει παιδί και μετά την πρώτη θεραπεία γονιμότητας απέκτησαν διδυμα τα οποία πέθαναν μετά τη γέννησή τους.

Ο Ροζόνο, του οποίου η μητέρα ήταν εθισμένη στο κρακ απορούσε πως ο Θεός μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο στον ίδιο και τη γυναίκα του. Λίγο καιρό αργότερα, το ζευγάρι έμαθε πως περιμένει εξάδημα και πλέον ο Ροζόνο δουλεύει σε κατάστημα καθαρισμού χαλιών ενώ η Μία μένει σπίτι με τα 6 μωρά της.

Συχνά χρειάζεται βοήθεια για να πλύνει και να αλλάξει πάνες στα μωρά αλλά δεν μετανιώνει γιατί προσπαθεί να είναι όσο πιο καλή μητέρα μπορεί και να δώσει στα παιδιά της αρχές και να τους διδάξει την πίστη στο Θεό.

Η Όπρα, που αντιμετωπίζει προβλήματα με έναν ομιλητικότατο παρελθοντικό της εραστή, δώρισε στην οικογένεια μια επιταγή $250,000 για αγορές στο υπερκατάστημα "Walmart" ενώ τους χάρισε και ένα ταξίδι Μέλητος στο Λας Βέγκας.

Στην ίδια εκπομπή παραβρέθηκε και η τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν που τους ενημέρωσε για το ταξίδι στο Βέγκας ενώ τους χάρισε μια ξεχωριστή πρόσκληση στις πρώτες σειρές των συναυλιών που δίνει εκεί.

Το ζευγάρι, εμφανώς συγκινημένο και με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια τους, ευχαρίστησαν κα τη Ντιόν και την Όπρα και τόνισαν πως 11 χρόνια που είναι παντρεμένοι δεν έχουν κάνει διακοπές.

Φυσικά και το κοινό της εκπομπής επωφελήθηκε από διπλά δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία της Ντιόν και δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο "Caesars Palace" στο Βέγκας.

Κατερίνα Π.