Κόκοτας: Μάχη με τις φλόγες για να σώσει την αδελφή του!

22.02.2011
Πρότυπο αδελφού αποτελεί ο Δημήτρης Κόκοτας και για του λόγου το αληθές ο γνωστός αοιδός έδωσε μάχη με τις φλόγες προκειμένου να σώσει την αδελφή του. Το περασμένο Σάββατο ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα της αδελφής του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς

Πρότυπο αδελφού αποτελεί ο Δημήτρης Κόκοτας και για του λόγου το αληθές ο γνωστός αοιδός έδωσε μάχη με τις φλόγες προκειμένου να σώσει την αδελφή του. Το περασμένο Σάββατο ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα της αδελφής του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από το δικό του. Ο νεαρός Κόκοτας μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, έτρεξε πάνω και χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσε στις φλόγες προκειμένου να περιορίσει τη φωτιά και να μην επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι.

Μετά από μία σκληρή μάχη που έδωσε, κατάφερε να σβήσει τη φωτιά. Ωστόσο, ο ίδιος είχε τραύματα στα χέρια και στα πόδια. Αμέσως, η αδελφή του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι τα εγκαύματα δεν ήταν σοβαρά. Οι πληγές του θα χρειαστούν λίγες μέρες για να επουλωθούν και ο Κόκοτας θα μπορέσει να επιστρέψει κανονικά στη δουλειά του.