Η Κέιτ Μος έφαγε πόρτα στην εβδομάδα μόδας!

22.02.2011
Τελικά, αντίθετα σε αυτό που μπορεί να πιστεύει ο πολύς κόσμος, το όνομα του 37χρονου διάσημου μοντέλου δεν ανοίγει όλες τις πόρτες στον χώρο της μόδας μεμιάς.


Τελικά, αντίθετα σε αυτό που μπορεί να πιστεύει ο πολύς κόσμος, το όνομα του 37χρονου διάσημου μοντέλου δεν ανοίγει όλες τις πόρτες στον χώρο της μόδας μεμιάς.

Μπορεί να είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες στον πλανήτη, αλλά η Κέιτ Μος (Kate Moss) αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα χθες το βράδυ, όταν επιχείρησε να μπει στον χώρο όπου γινόταν τα επίσημα εγκαίνια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου.

Η δεξίωση δινόταν στον αριθμό 10 της οδού Ντάουνινγκ στο Λονδίνο, δηλαδή στην πρωθυπουργική κατοικία με τη Σαμάνθα Κάμερον (Samantha Cameron) να εκτελεί χρέη οικοδέσποινας.

Πλησιάζοντας, λοιπόν, στο σπίτι, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Κέιτ λέγοντάς της ότι για να περάσει θα έπρεπε να αποδείξει ότι είναι αυτή που ισχυρίζεται ότι είναι. Όπερ και εγένετο με το σούπερ μόντελ να επιδεικνύει το διαβατήριό της για να περάσει.

Η Μος, έφτασε στην εκδήλωση συνοδευόμενη από τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο διασήμων Μάριο Τεστίνο (Mario Testino).

Η εμφάνισή της αυτή –παρά το διαδικαστικό επεισόδιο στην είσοδο- είναι σίγουρα μια επίσημη απόδειξη ότι η Κέιτ Μος έγινε ευρέως αποδεκτή από τον κόσμο της μόδας ύστερα από το "μαύρισμα" που είχε φάει το 2005, όταν είχα απαθανατιστεί να κάνει ναρκωτικά.

Η ίδια είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη τότε και αφού αποδεσμεύτηκε και από την κακή επιρροή του πρώην αρραβωνιαστικού Πιτ Ντόχερτι (Pete Doherty) φαίνεται ότι γύρισε σελίδα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα