Τίτλοι τέλους για Σεϊταρίδη-Ζώη;

24.02.2011
Έχω μείνει άφωνη με το τέλος της σχέσης του Γιώργου Σεϊταρίδη με την Αποστολία Ζώη! Όχι τίποτα άλλο αλλά από τις αρχές του 2009 το όνομα του γνωστού ηθοποιού , που έπαιζε στη σειρά "Singles"

Έχω μείνει άφωνη με το τέλος της σχέσης του Γιώργου Σεϊταρίδη με την Αποστολία Ζώη! Όχι τίποτα άλλο αλλά από τις αρχές του 2009 το όνομα του γνωστού ηθοποιού , που έπαιζε στη σειρά "Singles" συνδέθηκε με αυτό της Αποστολίας Ζώη που έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά και όπως φάνηκε της άλλαξε όλη τη ζωή! Ο γνωστός ηθοποιός μόλις είχε πάρει στα χέρια του το χαρτί του διαζυγίου από την Τουχτσέ, την τουρκάλα σύζυγο του και έτσι η Αποστολία έσκασε σα βόμβα στη ζωή του.

Τα παιδιά που λες την έκαναν για το Πήλιο, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της Αποστολίας για να ζήσουν εκεί ανενόχλητοι εκεί τον έρωτα τους. "Ο Γιώργος και η Αποστολία κρατούν επτασφράγιστο το μυστικό της σχέσης τους και γι’ αυτό συναντιούνται στο σπίτι του ενός ή του άλλου" δήλωσε στην Espresso άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον. Τώρα συναντιούνται για να τα βρουν ή για να χωρίσουν ουδείς γνωρίζει.

Όπως φάνηκε το ζεύγος ήταν φουλ ερωτευμένο και ζούσε στο φουλ τον έρωτα του, βάζοντας στο περιθώριο και την καριέρα τους, αφού δεν ασχολήθηκε κανείς τους με τα επαγγελματικά και φαντάζομαι θα ζούσαν από τις καλλιέργειες που είχαν στην αυλή τους.

Τώρα όμως τα πράγματα φάνηκαν να είναι τελείως διαφορετικά αλλά το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει σε κανέναν για τα νέα δεδομένα της σχέσης τους. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για χωρισμό αφού ξέρεις τι λένε όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Ελένη Αναστασάκη