Η Κέιτ Μος έκλεισε τα 37 και μοιράζει gay φιλιά

20.01.2011
Όταν η Κέιτ Μος (Kate Moss) έσβηνε τα 30 κεράκια στην τούρτα της, στο ξενοδοχείο “Claridge”, είχε ακολουθήσει μια φημολογία ημερών για το ξεφάντωμα, τις ερωτικές ανταλλαγές επωνύμων, τα όργια μέχρι πρωίας και τη χρήση πολλών ναρκωτικών.

Όταν η Κέιτ Μος (Kate Moss) έσβηνε τα 30 κεράκια στην τούρτα της, στο ξενοδοχείο "Claridge", είχε ακολουθήσει μια φημολογία ημερών για το ξεφάντωμα, τις ερωτικές ανταλλαγές επωνύμων, τα όργια μέχρι πρωίας και τη χρήση πολλών ναρκωτικών.

Τα φετινά γενέθλια της Μος, που γιόρτασε τα 37 χρόνια ζωής της, απείχαν πολύ από τις ξέφρενες ημέρες του παρελθόντος. Η Μος με μια παρέα φίλων και φυσικά τον αγαπημένο της Τζέιμι Χινς Jamie Hince, γιόρτασαν τα γενέθλια της πηγαίνοντας στο σινεμά όπου παρακολούθησαν την ταινία “Ο Λόγος του Βασιλιά” με τον Κόλιν Φερθ. Κατόπιν, το πρόγραμμα είχε ένα χαλαρό ποτάκι σε παμπ της περιοχής και μετά ύπνο!

Φυσικά, η Κέιτ είχε φροντίσει να κάνει ακόμα ένα πάρτυ γενεθλίων πριν το χθεσινοβραδινό, στο Παρίσι. Εκεί και συντροφιά με τον αγαπημένο της πέρασαν δύο ρομαντικές νύχτες στο ξενοδοχείο "Ritz" ξοδεύοντας 9000 λίρες και κάνοντας βόλτα στην πόλη με μια πανάκριβη Rolls-Royce και ένα μπουκάλι σαμπάνια.

Πάντως, το διάσημο μοντέλο, φαίνεται πως δεν ξεχνά εύκολα τα ξέφρενα νιάτα του. Η Κέιτ φρόντισε να κάνει μια προκλητική φωτογράφιση για λο9γαριασμό του περιοδικού "Love" Φεβρουαρίου. Στο εξώφυλλο του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει σύντομα, η Μος ενώνει τα χείλη της με ένα τρανσέξουαλ μοντέλο από τη Βραζιλία, την Lea T που γεννήθηκε με το όνομα Λεάντρο Κερέζο (Leandro Cerezo), τον 28χρονο γιο του διεθνή ποδοσφαιριστή Τονίνο Κερέζο (Toninho Cerezo).

Κατερίνα Πατούλια