Kαλύτερα οι δυο μας...

21.01.2011
Περνώ και μόνη μου καλά» τραγουδούσε παλιότερα η Δέσποινα Βανδή, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική όσον αφορά την καθημερινότητά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα περισσότερα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ. Πολλές ώρες δουλειάς, αρκετές υποχρεώσεις και οικογενειακά βάρη κάνουν όλο και πιο έντονη την ανάγκη αυτών των ζευγαριών να βρίσκουν χρόνο για κοινές δραστηριότητες, που τους ξεκουράζουν και παράλληλα ανανεώνουν τον έρωτά τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΙΧΑ

Περνώ και μόνη μου καλά» τραγουδούσε παλιότερα η Δέσποινα Βανδή, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική όσον αφορά την καθημερινότητά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα περισσότερα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ. Πολλές ώρες δουλειάς, αρκετές υποχρεώσεις και οικογενειακά βάρη κάνουν όλο και πιο έντονη την ανάγκη αυτών των ζευγαριών να βρίσκουν χρόνο για κοινές δραστηριότητες, που τους ξεκουράζουν και παράλληλα ανανεώνουν τον έρωτά τους.

Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη
Οι συνήθειες της Ελένης άλλαξαν ριζικά μετά τη γνωριμία της με τον Ματέο. Αντισυμβατικός και μποέμ τύπος, ο 40χρονος επιχειρηματίας μύησε την Ελένη στον κόσμο της φύσης και των καθημερινών μικρών χαρών. Μέχρι στιγμής έχουν δείξει ότι τους αρέσει πολύ το καλό φαγητό χωρίς περιορισμούς. Άλλωστε, ο φακός τους έχει εντοπίσει από ουζερί στη Νέα Μάκρη μέχρι το «Nobou» στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης. Πολλά βράδια η Ελένη μαγειρεύει για τον Ματέο και τα παιδιά στο σπίτι, ενώ στον επιχειρηματία αρέσει επίσης πολύ να πηγαίνουν όλοι μαζί σε μέρη που ευχαριστιούνται τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Ελένης, όπως λούνα παρκ και παιδότοποι. Στον ελεύθερό τους χρόνο πραγματοποιούν εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδος, αν και η Ελένη πλέον δεν θέλει να κάνει ταξίδια για shopping, όπως παλιότερα, αλλά να γνωρίζει νέους πολιτισμούς και να βρίσκεται κοντά στη φύση απολαμβάνοντας τον έρωτά της με τον Ματέο.

Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή
Αν και πραγματοποιούν κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, μάλλον «σπιτόγατους» θα τους χαρακτήριζε κανείς. Ο Ντέμης και η Δέσποινα καλούν συχνά στο σπίτι τους στο Κεφαλάρι καλούς τους φίλους για φαγητό, όπως ο Γιάννης Λεονάκης, ο Κώστας Καπετανίδης, η Κική Τσόλκα αλλά και ο Φοίβος με τη σύζυγό του Αμαλία. Η Δέσποινα μαγειρεύει τα πάντα, αλλά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζυμαρικά. Σπεσιαλιτέ της; Φαρφάλες με σολομό. Το ίδιο σκηνικό επαναλάμβανεται όταν έχει καλό καιρό και στον κήπο του σπιτιού, για μπάρμπεκιου και καλό κρασί. Λάτρεις της Ιστορίας τόσο ο Ντέμης όσο και η Δέσποινα, όταν βρίσκονται μόνοι στο σπίτι, συχνά επιλέγουν τα προγράμματα του History Channel, χωρίς βέβαια ποτέ να λένε «όχι» και σε μια καλή ταινία.

Αντώνης Βλοντάκης - Κορίνα Στεργιάδου
«Μπήκαν από μικροί στα βάσανα», λένε πολλές φορές οι φίλοι τους, χαριτολόγωντας επειδή παντρεύτηκαν σε σχετικά μικρή ηλικία. Ωστόσο, ο Αντώνης και η Κορίνα είναι πολύ ευτυχισμένοι και χαίρονται πολύ για την οικογένεια που δημιούργησαν. Εφτά χρόνια παντρεμένοι και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά μάλλον ανακάλυψαν το μυστικό του τέλειου γάμου. Πάντα βρίσκουν το χρόνο για να περνούν μερικές στιγμές μόνοι τους, όπως σε κάποια σύντομα ταξίδια και εκδρομές. Το βράδυ και αφού τα παιδιά έχουν πέσει για ύπνο, συνήθως θα παρακολουθήσουν μαζί κάποιο DVD ή, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα βγουν κάπου ήσυχα για φαγητό. Εννοείται πως τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά δεν βγαίνουν από τη θάλασσα! Άλλωστε, ο Αντώνης, εκτός από εξαιρετικός πολίστας, κατέχει άριστα όλα τα σπορ που σχετίζονται με το υδάτινο στοιχείο.

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη
Μπορεί πρόσφατα να κυκλοφόρησαν πάλι φήμες για επικείμενο γάμο, αλλά προς το παρόν το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του. Τους αρέσουν οι έξοδοι για καλό φαγητό, έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα ιταλικά εστιατόρια, μιας και οι δύο είναι φαν του σπαγγέτι. Για ποτάκι θα τους συναντήσετε στο καφέ του Γιάννη στην Αγία Παρασκευή, αν και αρκετά συχνά προτιμούν να πηγαίνουν θέατρο ή κινηματογράφο. Τον τελευταίο καιρό, όταν μένουν στο σπίτι, ο Γιάννης παραδίδει μαθήματα πόκερ στην αγαπημένη του, καθώς, όπως αποδείχθηκε και στο πρόσφατο celebrity τουρνουά, πρόκειται για δεινό παίκτη.

Γιώργος Λύρας - Πέγκυ Ζήνα
Αγαπούν και οι δύο πολύ τα ταξίδια και τις εκδρομές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κι επειδή είναι πολλές οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, στον ελεύθερο χρόνο τους βρίσκονται σχεδόν πάντα εκτός Αθηνών. Όχι μόνο το καλοκαίρι, καθώς στην Πέγκυ αρέσουν ιδιαίτερα και τα χειμερινά θέρετρα, όπως το Μέτσοβο και η Αράχοβα. Το ζευγάρι παραγματοποιεί συχνά εκδρομές και στο πατρικό του Γιώργου Λύρα στο χωριό Ευπάλιο έξω από τη Ναύπακτο. Εκεί χαλαρώνουν παρέα με τα αγαπημένα τους βιβλία. Όταν, πάλι, βρίσκονται στην Αθήνα, βρίσκουν πάντα χρόνο για να παρακολουθήσουν μια καλή θεατρική παράσταση, καθώς και οι δύο αγαπούν την υποκριτική τέχνη, ενώ έχουν και πολλούς καλούς φίλους ηθοποιούς.

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια
Προς το παρόν αποφεύγουν κάθε δημόσια εμφάνιση, οπότε έχουν προσαρμόσει τις συνήθειές τους κατ’ οίκον. Και στους δύο αρέσει πολύ ο κινηματογράφος, επειδή όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάνε μαζί, φροντίζουν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες σε DVD στο σπίτι. Είτε μόνοι τους είτε με φίλους, συνήθως η Ζέτα φροντίζει να έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο γεύμα. Συνήθως με πιο μοντέρνα κουζίνα, όπως fingerfood και κινέζικο, αλλά και πιο παραδοσιακά πιάτα. Η ηθοποιός έμαθε πρόσφατα να φτιάχνει σεφταλιές, το αγαπημένο κυπριακό φαγητό του Μιχάλη. Όταν βρίσκονται στην Αράχοβα, τους αρέσει πολύ να χαλαρώνουν μπροστά στο τζάκι με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική. Όταν, πάλι, βρίσκονται στην Κύπρο, όπου περνούν πιο χαλαρές στιγμές, καταφέρνουν να βγαίνουν για φαγητό σε καλά παραλιακά ταβερνάκια για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.

Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου
Παλιότερα δεν είχαν χρόνο για τον εαυτό τους, αλλά τώρα με τα sites τα καταφέρνουν καλύτερα. Είναι παράδοση για τον Νίκο και την Τατιάνα στο τέλος της ημέρας να κάθονται μαζί στο ευρύχωρο καθιστικό του νέου τους σπιτιού στην Κηφισιά και να περιγράφουν πώς πέρασαν τη μέρα τους. Και στους δύο αρέσουν πολύ το θέατρο και ο κινηματογράφος και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον πολιτισμό. Αγάπη που έχουν εμφυσήσει και στα παιδιά τους, με τα οποία πηγαίνουν αρκετά συχνά κυρίως σινεμά. Τα Σαββατοκύριακα, ακόμη και το χειμώνα, επισκέπτονται αρκετά συχνά το όμορφο εξοχικό που έχουν στη Χαλκίδα και τους καλοκαιρινούς μήνες αγαπημένη συνήθεια του Νίκου ?αρκετές φορές παίρνει μαζί του την Τατιάνα και τα παιδιά? είναι να πηγαίνει για ψάρεμα με το φουσκωτό του. Το ζευγάρι πραγματοποιεί και νυχτερινές εξόδους, κυρίως σε μπουζούκια, οι οποίες ωστόσο πλέον είναι ιδιαίτερα επιλεκτικές.

Τάσος Μητρόπουλος - Νένα Χρονοπούλου
Πρόσφατα παντρεμένοι, ο «Ράμπο» των ελληνικών γηπέδων και η γοητευτική ηθοποιός προτιμούν να χαίρονται τον έρωτά τους μακριά από κοσμικές εμφανίσεις. Τους αρέσουν πάρα πολύ οι εκδρομές εκτός Αθηνών, καθώς αγαπούν πάρα πολύ τη φύση και τα ζώα. Μάλιστα, ένα από τα αγαπημένα τους αθλήματα είναι η ιππασία. Τους καλοκαιρινούς μήνες θέλουν να βρίσκονται συνέχεια στη θάλασσα, μιας και αρέσει και στους δύο η κολύμβηση, όπως και στο γιο της Νένας. Βέβαια, δεν είναι και λίγες οι φορές που ο Τάσος Μητρόπουλος παίζει αρκετές ώρες ποδόσφαιρο μαζί με το μικρό.