Ο Λαζόπουλος θέλει Καλομοίρα για "Αλίκη"!

30.05.2008
Νέοι δρόμοι ανοίγονται για την Καλομοίρα, την οποία όλοι πλέον στη showbiz θεωρούν τρομερά τυχερό άτομο. Η θετική ενέργεια και η ακτινοβολία μαζί με την απίστευτη εύνοια της τύχης
Νέοι δρόμοι ανοίγονται για την Καλομοίρα, την οποία όλοι πλέον στη showbiz θεωρούν τρομερά τυχερό άτομο. Η θετική ενέργεια και η ακτινοβολία μαζί με την απίστευτη εύνοια της τύχης που έχει και σε συνδυασμό με όλα τα προσόντα της έχουν κερδίσει τους πάντες και μεταξύ αυτών και τον Λάκη Λαζόπουλο, που, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμήνυσε στον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Πάρε την Καλομοίρα για Αλίκη, γιατί είναι γουρλού».

Είναι γνωστό πως ο Λάκης Λαζόπουλος, που πάντα λέει αυτό που αισθάνεται με απόλυτη ειλικρίνεια, έχει στηρίξει τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και έχει ζητήσει από ανθρώπους της showbiz να μη «βομβαρδίζουν» το γιο της Αλίκης. Μάλιστα, δεν δίστασε να βγει και να πει στις εκπομπές του, που σκίζουν σε θεαματικότητες, ότι τελευταία επιθυμία της εθνικής μας σταρ και αγαπημένης φίλης του ήταν να προστατεύσουν όλοι και να βοηθήσουν τον Γιάννη, στον οποίο είχε λατρεία. Αυτή την τελευταία επιθυμία της την επαναλαμβάνει πάντα και έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Γιάννη στην πρώτη του μεγάλη προσπάθεια να αναβιώσει στην τηλεόραση τη ζωή της μητέρας του. Είναι γνωστό ότι όταν ο Λάκης θέλει να πει κάτι, δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα και, όπως άφησε να φανεί, έχει εκνευριστεί πολύ που κάποιοι «πριονίζουν» τα όνειρα του πριν καν ανοίξει τα φτερά του, αρνούμενοι ακόμα και να ακούσουν γι αυτό το τόσο σημαντικό εγχείρημα που ετοιμάζεται να κάνει. Ο Λάκης όμως είναι βράχος και το έχει αποδείξει όχι μόνο με τον Γιάννη, αλλά και με πολλούς νέους δημιουργούς, στους οποίους έχει πιστέψει και τους έχει βοηθήσει να αναδειχτούν. Έτσι και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός είναι ένας από τους ανθρώπους που τον πιστεύει και τον βοηθάει όσο μπορεί στον Alpha για να κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα. Άλλωστε, όπως έχει επισημάνει και στην εκπομπή του, ποιος μπορεί να γνώριζε την Αλίκη καλύτερα από το παιδί της;

Λαϊκό είδωλο
Μόλις το έμπειρο μάτι του είδε την Καλομοίρα, διέκρινε, λένε πηγές από τον καλλιτεχνικό χώρο, ότι αυτή η κοπελίτσα έχει την τσαχπινιά, τον αυθορμητισμό και το ταλέντο να ξεχωρίσει. Να γίνει σταρ με την έννοια του λαϊκού ειδώλου, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όταν μάλιστα την είδε να ερμηνεύει το «Secret Combination» στη Εurovision και την Ευρώπη να υποκλίνεται με πολλή αγάπη σε αυτό το σπιρτόζο πλάσμα, τότε η εκτίμησή του έγινε απόλυτη πεποίθηση. «Αυτή η κοπελίτσα έχει άστρο. Είναι τυχερό και ταλαντούχο πλάσμα. Γεννήθηκε μια νέα σταρ», φέρεται να είπε σε πολύ δικό του πρόσωπο. Όμως, το θέμα δεν σταμάτησε εκεί. Το θέμα του σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι σε εξέλιξη και ο Λάκης Λαζόπουλος το παρακολουθεί από κοντά. Η Καλομοίρα κατάφερε να τον πείσει ότι μπορεί να μαγέψει και τον πιο απαιτητικό θεατή, γιατί είναι αληθινή. Για το λόγο αυτό, μέσω κοινών γνωστών, λένε οι πληροφορίες, διαμήνυσε αμέσως μετά την τεράστια επιτυχία της στον Γιάννη Παπαμιχαήλ ότι με την Καλομοίρα στο ρόλο της Αλίκης το σίριαλ θα απογειωθεί.

Τι και αν η Κατερίνα Παπουτσάκη φέρεται να είναι το απόλυτο φαβορί για να υποδηθεί την Αλίκη έχοντας στο πλευρό της ως Δημήτρη Παπαμιχαήλ τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη; Η τύχη μπορεί να ανατρέψει τα πράγματα. Και η Καλομοίρα φαίνεται να έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Όπως λένε οι ίδιες πηγές, η γνώμη του Λάκη Λαζόπουλου μετράει πολύ τόσο στον Alpha, όπου θα μεταδοθεί η σειρά, όσο και στον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος τον θεωρεί ως έναν από τους πιο ισχυρούς του συμμάχους. Άλλωστε, ο Λάκης είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο και στη δισκογραφική εταιρεία της Καλομοίρας και μάλιστα δεν έχει αρνηθεί να δώσει στίχους του. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο παρελθόν η Καλομοίρα έχει κάνει και CD με τα τραγούδια της Αλίκης ισχυροποιούν πιο πολύ τη θέση της. Εξάλλου, στους κύκλους της showbiz όλα αλλάζουν και όλα ανατρέπονται και με την τύχη που έχει η Καλομοίρα φαίνεται να μην τη σταματάει τίποτα.