Παρατράγουδα σε συναυλία της Βανδή!

02.06.2008
Μπορεί το κοινό να τη λάτρεψε, όμως φωτογράφοι και κάμεραμαν διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά των ανθρώπων της. Με δημοσίευμά της η εφημερίδα των Πατρών «Ημέρα» καταγγέλλει σωματοφύλακα της Δέσποινας

Μπορεί το κοινό να τη λάτρεψε, όμως φωτογράφοι και κάμεραμαν διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά των ανθρώπων της. Με δημοσίευμά της η εφημερίδα των Πατρών «Ημέρα» καταγγέλλει σωματοφύλακα της Δέσποινας, που προσπαθώντας να την προστατεύσει, έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο.

Παραθέτουμε τα στοιχεία από το δημοσίευμα και αφήνουμε σ' εσάς τα σχόλια. «Η Δέσποινα Βανδή είχε πολλά χρόνια να έρθει στα μέρη μας, είτε για συναυλία σε κάποιο ανοιχτό χώρο είτε για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Σε δήλωση που έκανε στην κάμερα του Tele Time και στο συνάδελφο Χρήστο Στρατουλάκο, μετά το τέλος του προγράμματός της, τα ξημερώματα του Σαββάτου, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά της που ήρθε στην Πάτρα, μια πόλη, όπως είπε, με απαιτητικό κοινό. Ξέρω ότι η Πάτρα διαθέτει ιδιαίτερο κοινό και χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω προκειμένου να το ικανοποιήσεις και να το ευχαριστήσεις. Μου αρέσει που ήρθα σε μα πόλη που «μυρίζει» θάλασσα, όπως και η γενέτειρά μου, η Καβάλα, είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το καλοκαίρι ανέφερε ότι θα συνεχίσει τις εμφανίσεις και τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα, αφού επιθυμία της είναι να έρθει κοντά στο κοινό της περιφέρειας, που τείνει να εξαφανιστεί, μιας και, όπως είπε, συχνά η προσοχή δίνεται μόνο στο κοινό της Αθήνας. Οι εντυπώσεις από τις διήμερες εμφανίσεις της στην Πάτρα ήταν σε γενικές γραμμές καλές, αν και κοινή διαπίστωση είναι ότι ο κόσμος που πήγε να τη δει περίμενε κάτι περισσότερο φαντεζί και ολοκληρωμένο, με τη συμμετοχή μπαλέτων και άλλων εντυπωσιακών στοιχείων, τα οποία όμως δεν υπήρχαν. Βέβαια, φωνητικά και στυλιστικά η Δέσποινα άρεσε πολύ, ενώ πολλά ήταν κυρίως τα νέα παιδιά που έβγαλαν φωτογραφίες μαζί της πάνω στην πίστα.

Πάντως, πολλά σχόλια προκάλεσε η παρουσία δύο φουσκωτών πάνω στην πίστα, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για παν ενδεχόμενο. Θα λέγαμε ότι η παρουσία τους και ιδιαίτερα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Πάτρα φάνταζε υπερβολική και το φαινόμενο αυτό το έχουμε συναντήσει μόνο σε μια περίπτωση, αυτή του Τόλη Βοσκόπουλου, στο παλιό Villys Park. Επίσης, αλγεινή ήταν η εντύπωση που προξένησαν με τη στάση τους κάποιοι συνεργάτες της Δέσποινας Βανδή. Για παράδειγμα, κατά την είσοδό της στο κέντρο δεν άφησαν τους φωτογράφους και τις κάμερες να τραβήξουν, ενώ γενικά ήθελαν να ελέγξουν όσες φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί. Δεν έλειψαν και ορισμένα παρατράγουδα, όπως με γνωστό επαγγελματία φωτογράφο της Πάτρας, που είχε σκύψει για να πάρει πλάνο της Δέσποινας Βανδή από χαμηλά προς τα πάνω. Η τραγουδίστρια, θεωρώντας ότι πιθανόν ο φωτογράφος επεδίωκε να απαθανατίσει ίσως κάποια αποκαλυπτική πόζα της, αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο Πατρινός φωτογράφος να βρεθεί αμέσως εκτός κέντρου».