Έρχεται ο Κώστας Ρουβάς τζούνιορ!

03.06.2008
"Το γιο μου θα τον λένε Κώστα" Αυτό φέρεται να εξομολογήθηκε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ σε πολύ καλό του φίλο ο Σάκης Ρουβάς.

"Το γιο μου θα τον λένε Κώστα". Αυτό φέρεται να εξομολογήθηκε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ σε πολύ καλό του φίλο ο Σάκης Ρουβάς. Το παιδί που θα αποκτήσει σύντομα είναι αγόρι και τόσο ο πανέμορφος μπαμπάς όσο και η καλλονή σύντροφός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Από τους πρώτους που πληροφορήθηκε το ευχάριστο γεγονός ήταν ο πατέρας του Σάκη, ο Κώστας Ρουβάς, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του. Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε για την εγκυμοσύνη της Κάτιας στην Κέρκυρα όπου βρίσκεται, κερνούσε όλο τον κόσμο γλυκά και όλοι του εύχονταν το μωράκι να είναι γερό και δυνατό!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν και μια πληροφορία αντίθετη με τα όσα έχει διαρρεύσει το ζευγάρι μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με πληροφορίες, γάμος θα πραγματοποιηθεί και θα είναι πολιτικός και σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Αυτή είναι κυρίως επιθυμία του Σάκη αλλά και της οικογένειάς του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Κάτια δεν θέλει, απλώς δεν είναι από τις γυναίκες που ο γάμος ήταν πάντα στις προτεραιότητες της ζωής της. Το ζευγάρι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του και κάνει σχέδια για το μέλλον Αυτά περιλαμβάνουν και μετακόμιση σε καινούργιο σπίτι, όχι φυσικά στο άμεσο μέλλον. Η Κάτια λόγω της εγκυμοσύνης της διακόπτει προς το παρόν τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, όχι όμως και ο Σάκης, που μαζί με την Πέγκυ Ζήνα ετοίμασε ένα πρόγραμμα-υπερθέαμα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πολλά ακούγονται για το νονό του παιδιού, καθώς πολλά πρόσωπα της showbiz έχουν εκφράσει την επιθυμία να βαφτίσουν το μικρό όταν έρθει με το καλό η συγκεκριμένη στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις λίστες βρίσκεται και το όνομα του Ηλία Ψινάκη. Χωρίς να διαρρέει μέχρι στιγμής το παραμικρό, Σάκης και Ηλίας όχι μόνο τα έχουν βρει, αλλά υπάρχει η πιθανότητα μιας νέας συνεργασίας στο μέλλον με σημείο επαφής τον... Κώστα Μαρτάκη!