H Mιράντα Κερ πoζάρει με το νεογέννητο γιο της

19.01.2011
Χωρίς ίχνος μέικ απ και με το νεογέννητο γιο της να ακουμπά στο γυμνό στήθος της, η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) επέλεξε να μας συστήσει τον καρπό του έρωτά της με το διάσημο ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom).

Χωρίς ίχνος μέικ απ και με το νεογέννητο γιο της να ακουμπά στο γυμνό στήθος της, η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) επέλεξε να μας συστήσει τον καρπό του έρωτά της με το διάσημο ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom).

Την πρώτη φωτογραφία της ευτυχισμένης μαμάς με το γιο της Φλιν (Flynn), τράβηξε ο 33χρονος Ορλάντο, την οποία και ανέβασε στο blog του διάσημου μοντέλου που αποτελεί κομμάτι της ιστοσελίδας "Kora Organics", των προϊόντων ομορφιάς που φέρουν την υπογραφή της Κερ.

Το 27χρονο σούπερ μοντέλο της "Victoria's Secret" που έβαλε για λίγο καιρό στην άκρη τις πασαρέλες και τις επιδείξεις μόδας, αποκάλυψε πως προτίμησε το φυσιολογικό τοκετό δεν χρησιμοποίησε κανένα παυσίπονο κατά την γέννηση του μεγαλύτερου από το κανονικό μωρού της αλλά παραδέχτηκε πως η γέννα ήταν δύσκολη και επίπονη. "Ο μικρός Φλιν ζύγιζε 4,4 κιλά (9lb 12 ounces) και είναι ένα υγιές και μεγάλο αγοράκι", έγραψε η Μιράντα για να συμπληρώσει:

"Ο Ορλάντο ήταν δίπλα μου διαρκώς, με στήριζε και με καθοδηγούσε και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εκείνον".

Πάντως οι δύο λαμπεροί γονείς πλέουν σε πελάγη βαθιάς ευτυχίας κάτι που φαίνεται και στα λόγια τους:

"Είμαστε ευτυχείς και απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή ως οικογένεια. Ο μικρός αποτελεί την ηλιαχτίδα στη ζωή μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και τις υπέροχες σκέψεις σας".

Η Κερ, γέννησε στις 6 Ιανουαρίου του 2011, στο Λος Άντζελες και στο πλευρό της εκτός από τον Μπλουμ, βρέθηκαν και οι γονείς της (Therese και John) που ήρθαν αεροπορικώς από την Αυστραλία.

Ο άλλοτε περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ, ο 33χρονος Μπλουμ φαίνεται πως πήρες πολύ σοβαρά το ρόλο του πατέρα και ήδη έβαλε ενοικιαστήριο στο χλιδάτο εργένικο διαμέρισμά του στους λόφους του Χόλιγουντ (το οποίο είχε αγοράσει το 2007 έναντι 2,74 εκατομμυρίων δολαρίων) και ψάχνει για μεγαλύτερο και πιο κατάλληλο σπίτι για να μεγαλώσει το γιο του.

Η Κερ και ο Μπλουμ γνωρίστηκαν το 2007 και παντρεύτηκαν πέρσι σε μυστική τελετή!

Κατερίνα Πατούλια