Βράβευση με την κοιλιά τούρλα για την Πόρτμαν

17.01.2011
Μεγάλη ήταν η λαχτάρα που είχαμε να δούμε την εμφάνιση της 29χρονης Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα.

Μεγάλη ήταν η λαχτάρα που είχαμε να δούμε την εμφάνιση της 29χρονης Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα. Τι θα φορέσει η Νάταλι για να κρύψει την κοιλίτσα της και θα πάρει τελικά το βραβείο;

Τελικά, και οι δύο απορίες μας λύθηκαν με επιτυχία!

Η Πόρτμαν που περιμένει το παιδί του χορογράφου και χορευτή Μπεντζαμέν Μιλπιέ (Benjamin Millepied) βραβεύτηκε τελικά με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ταινία "Black Swan". Στην εν λόγω ταινία έγινε και η γνωριμία της βραβευμένη ηθοποιού με τον γάλο χορογράφο που της έκλεψε την καρδιά.

Κατά την παραλαβή του βραβείου της (Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε δραματική ταινία), η κατασυγκινημένη Πόρτμαν που σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ευχαρίστησε τον σύζυγό της και τόνισε πως τον θεωρεί σπουδαίο ηθοποιό.

Ταυτόχρονα σε ευδιάθετο κλίμα, η 29χρονη ηθοποιός ανέφερε πως όσα είπε ο Μιλπιέ ότι τάχα δεν ένιωθε καμιά σεξουαλική έλξη για τον χαρακτήρα που υποδυόταν εκείνη στον "Μαύρο Κύκνο",είναι ψέματα λέγοντας αστειευόμενη:

"Ευχαριστώ τη γιαγιά μου που με βλέπεισπίτι και μάλον απολαμβάνει το ποτάκι της. Την ευχαριστώ που έφερε στον κόσμο τη μαμά μου. Φυσικά ευχαριστώ τη μαμά μου που είναι εδώ και με τη σειρά της με έφερε στον κόσμο και το μπαμπά μου.

Αλλά ευχαριστώ και τον Μπέντζαμιν που με βοηθά να συνεχίσουμε αυτό τον κύκλο της δημιουργίας ζωής. Δεν είναι αλήθεια.Είναι ο καλύτερος ηθοποιός. Στην ταινία έλεγε πως δεν θέλει να κοιμηθεί μαζί μου αλλά να που ήθελε πολύ να κοιμηθεί μαζί μου"!

Πριν την εκδήλωση, η Πόρτμαν δεν παρέλειψε να ποζάρει στο κόκκινο χαλί - τις καλοντυμένες και κακοντυμένες της βραδιάς θα βρεις στην στήλη του ΣΤΥΛ του WomenOnly- δείχνοντας περήφανη την κοιλίτσα της φορώντας μια καταπληκτική ροζ τουαλέτα των "Viktor & Rolf" την οποία συνδύασε με παπούτσια της |Stella McCartney" και κοσμήματα του Οίκου "Tiffany".

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Είμαι πολύ κακή στο να ακούω κοπλιμέντα και να δέχομαι συγχαρητήρια. Ακόμα δεν έχω καταλήξει στο όνομα που θα δώσω στο μωρό αλλά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. Νιώθω ευτυχισμένη και είμαι ευγνώμων που ζω την εμπειρία της μητρότητας".

Δες και την απονομή της Πόρτμαν στο βίντεο που ακολουθεί. Μάθε τα πάντα για τη φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών, κάνοντας κλικ στο cinemag.gr

Κατερίνα Πατούλια