Η Κίρστι Άλεϊ τα χώνει στον Τσάρλι Σιν

17.01.2011
Η πρωταγωνίστρια του Cheers επιτέθηκε δημοσίως στον σκανδαλωδώς άπιστο συνάδελφο της με σειρά μηνυμάτων στο Twitter.

Η πρωταγωνίστρια του Cheers επιτέθηκε δημοσίως στον σκανδαλωδώς άπιστο συνάδελφο της με σειρά μηνυμάτων στο Twitter.

"Έχεις δύο όμορφες κόρες... Ίσως, για το καλό αυτών των παιδιών μπορείς να πάρεις απόφαση να κόψεις την παρέα με πορνοστάρ και πόρνες", έγραψε η Κίρστι Άλεϊ (Kirstey Alley) στο δημοφιλές σάιτ κοινωνικής δικτύωσης απευθυνόμενη στον Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen).

Τα πυρά της 60χρονης ηθοποιού ήρθαν μετά τη δημοσίευση της είδησης ότι ο πρωταγωνιστής του "Two and a Half Men" πέρασε το σαββατοκύριακο κλειδωμένος στη σουίτα ενός ξενοδοχείου του Λας Βέγκας με μια ομάδα γυναικών ηθοποιών "ακατάλληλων" ταινιών και μοντέλων.

Στη συνέχεια περισσότεροι από 100 οπαδοί της Κίρστι αναπαρήγαγαν τη δημοσίευση, αν και ένα μικρό μέρος ανάμεσα τους υποστήριζε τον Σιν.

"LOL... ουάου!", ένα ποσοστό υπερασπίζεται τις πορνοστάρ και της πόρνες ως αποδεκτή επιλογή για γονείς, σχολίασε η ηθοποιός: "Πρέπει να εκτιμάτε πολύ την αρχή της ελευθερίας του λόγου... Ένας θεός ξέρει... Εγώ την εκτιμώ"!

Ωστόσο, το 98% των οπαδών της συμφώνησαν με την Άλεϊ ότι "τα τσιλιμπουρδίσματα με πόρνες και πορνοσταρ είναι κακόγουστα για έναν πατέρα".

Ο Σιν έχει δύο κόρες, την Σαμ Τζ. (Sam J) κaι τη Λόλα (Lola Rose) από την δεύτερη γυναίκα του, Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) από την οποία χώρισε το 2006. Ο ίδιος έχει ακόμη δύο γιους από την εν διαστάσει σύζυγό του Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller), εναντίον της οποίας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ το μεγαλύτερο παιδί του είναι η 26χρονη Κασάνδρα (Cassandra) από προηγούμενη σχέση του με την Πόλα Πρόφιτ (Paula Profit).

Μετά την επίθεση στον Σιν, η Άλεϊ έγραψε στη σελίδα της Ρίτσαρντς, "Κάνω πλάτες στα κορίτσια σου... ΧΧ0Χ0", όπου η 39χρονη, επίσης ηθοποιός απάντησε: "Αυτή θα ήταν μια καλή αρχή". Η Κίρστι και η Ντενίζ εμφανίστηκαν μαζί στο "Drop Dead Gorgeous", το 1999 και η πρώην του Σιν την ευχαρίστησε για την υποστήριξη της.

Ωστόσο, οι ατασθαλίες της προσωπικής ζωής του Σιν βάζουν πλέον σε κίνδυνο την καριέρα του καθώς τα αφεντικά του στο CBS έχουν προβληματιστεί για τη συνέχιση της συνεργασίας τους μαζί του, παρότι ακόμη φαίνεται να τον υποστηρίζουν:

"Έχουμε σοβαρές ανησυχίες", είπε για τον Τσάρλι Σιν η πρόεδρος του ψυχαγωγικού τμήματος του CBS, Νίνα Τάσλερ (Nina Tassler): "Πώς να μην έχουμε;", όμως "οι ανησυχίες μας αφορούν την ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης. Είναι πατέρας, έχει παιδιά, έχει οικογένεια, γι' αυτό και ανησυχούμε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά δεν μπορούμε να το δούμε απλουστευτικά", είπε η Τάσλερ.

"Κάνει τη δουλειά του, την κάνει καλά, το σόου έχει μεγάλη επιτυχία κι αυτό είναι ό,τι έχω να πω", συμπλήρωσε η ίδια υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν ανησυχίες για τον επαγγελματισμό του Σιν και διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν το κανάλι να τον απολύει εξαιτίας της συμπεριφοράς του εκτός των γυρισμάτων.

"Πάει στο γύρισμα και κάνει τη δουλειά του", δήλωσε η Τάσλερ: "Δεν θα απολυθεί επειδή πάει στο γύρισμα και κάνει τη δουλειά του".

Σύμφωνα με τις φήμες που έκαναν το Χόλιγουντ να βουίξει, ότι ο Τσάρλι Σιν πέρασε το σαββατοκύριακο κλειδωμένος στη σουίτα ενός ξενοδοχείου του Λας Βέγκας με μια ομάδα μοντέλων και πορνοστάρ, ανάμεσα στις οποίες και η φερόμενη ως νέα σύντροφος του, Μπρι Όλσον (Bree Olson).

Το περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας τρεις μήνες μετά τη σύντομη νοσηλεία του ηθοποιού ως αποτέλεσμα μιας ακόλαστης βραδιάς σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.