Η ψωνάρα νέα Μις Αμερική

17.01.2011
Στο φετινό 90ο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της "Μις Αμερική 2011", στο θρόνο ανέβηκε μια 17χρονη όλο αυτοπεποίθηση από τη Νεμπράσκα, την Τερέσα Σκάνλαν (Teresa Scanlan).
Στο φετινό 90ο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της "Μις Αμερική 2011", στον θρόνο ανέβηκε μια 17χρονη όλο αυτοπεποίθηση από τη Νεμπράσκα, την Τερέσα Σκάνλαν (Teresa Scanlan).

Η Τερέσα φρόντισε από την αρχή να δείξει πως διαθέτει κάτι παραπάνω από μια όμορφη εμφάνιση αφού στο βίντεο που γύρισαν όλες οι υποψήφιες για να στηρίξουν τη συμμετοχή τους και να ζητήσουν την ψήφο του κοινού, η 17χρονη Μις Νεμπράσκα στάθηκε και απέδειξε το ψώνιο που διαθέτει τονίζοντας:

"Όταν ακούτε τον τίτλο 'Μις Αμερική', σκέφτεστε μία αλαζονική, αγράμματη γυναίκα; Όταν ακούτε τη λέξη 'έφηβη', σκέφτεστε μια εγωίστρια και ανεύθυνη κοπέλα; Ίσως. Εγώ είμαι εδώ όμως για να σας αποδείξω το αντίστροφο".

Και μην νομίζετε πως το ξανθό κορίτσι από τη Νεμπράσκα σταμάτησε εκεί. Μας προειδοποίησε για τις μελλοντικές της βλέψεις αφού τρέμετε γιατί η Τερέσα θέλει να μπει στο Λευκό Οίκο:

"Το πάθος μου είναι να βοηθάω τους άλλους και θα το κάνω σε εθνικό επίπεδο όταν γίνω δικηγόρος και μετά πολιτικός. Προς το παρόν δεν ψηφίζω λόγω ηλικίας. Τώρα ικανοποιώ το πάθος μου ενημερώνοντας νεαρές κοπέλες σχετικά με τα προβλήματα που προκαλούν οι διατροφικές διαταραχές. Δεν μπορούμε να αφήνουμε εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια σε όλο τον κόσμο να πεθαίνουν.

Μπορείς να είσαι επιτυχημένος χωρίς να βλάπτεις τον εαυτό σου ή να οδηγείσαι στα άκρα. Άλλωστε, ένα μπισκοτάκι ήταν πάντα μεγάλη αδυναμία μου και δεν το απαρνήθηκα καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού".

Στα 17 της, η Μις Νεμπράσκα είναι η νεότερη εστεμμένη του διαγωνισμού σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που ισχύουν πια. Νεότερη υπήρξε μόνο η Μις Αμερική του 1933, η 15χρονη Μάριαν Μπέργκερον (Marian Bergeron) που διατήρησε τον τίτλο της 2 χρόνια επειδή το 1934 η διοργάνωση δεν πραγματοποιήθηκε. Η Σκάνλαν υπήρξε πάντως η πιο πιτσιρίκα στον διαγωνισμός Μις Κόσμος 2011 που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο στο "Planet Hollywood Resort και Casino" στο Λας Βέγκας αλλά τελικά εξολόθρευσε τις υπόλοιπες 52 διαγωνιζόμενες.

Η Μις Νεμπράσκα και πλέον Μις Αμερική, στην επίδειξη ταλέντου που περιλαμβάνει ο δημοφιλής διαγωνισμός, έπαιξε το κομμάτι "White Water Chopsticks" στο πιάνο και κέρδισε την πλειοψηφία των κριτών στον 90ο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Αμερική! Η έφηβη Τερέσα μας ενημέρωσε και για τα προσωπικά της, τονίζοντας πως δεν έχει αγόρι αυτή την εποχή και πως σκοπεύει να φοιτήσει στο Κολέγιο "Patrick Henry" στη Βιρτζίνια.

Η Σκάνλαν που θα κλείσει τα 18 χρόνια ζωής της, αντικαθιστά την απερχόμενη "Μις Αμερική" Καρέσα Κάμερον (Caressa Cameron) και μαζί με τον τίτλο, κέρδισε και μια υποτροφία 50.000 δολαρίων. Αξίζει να σημειωθεί πως η 17χρονη Σκάνλαν έβαλε κάτω και το φαβορί του διαγωνισμού, την 21χρονη Κάιλα Μάρτελ (Kayla Martell) που πάσχει από αλωπεκίαση και εμφανίστηκε τελικά στο διαγωνισμό φορώντας περούκα!

Δες και το βίντεο της βράβευσης αλλά και της προώθησης που έκανε στο εαυτό της, η νέα Μις Αμερική, Τερέσα Σκάνλαν:

Κατερίνα Πατούλια