Η πρωταθλήτρια της καρδιάς του

26.05.2008
Είναι ίσως ο μακροβιότερος παρουσιαστής μεσημβρινού τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων. συμπαθής άνκορμαν του Star Θοδωρής Δρακάκης, όμως, έχει και πολλούς άλλους λόγους για να είναι περήφανος...

Είναι ίσως ο μακροβιότερος παρουσιαστής μεσημβρινού τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων. Ο συμπαθής άνκορμαν του Star Θοδωρής Δρακάκης, όμως, έχει και πολλούς άλλους λόγους για να είναι περήφανος... Ένας από αυτούς ακούει στο όνομα Άντρια. Πρόκειται για τη 16άχρονη κόρη του, την οποία καμαρώνει συχνά στα κουλουάρ, όπου διακρίνεται. Η Ανδριανή Δρακάκη γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1992 και ασχολείται με το στίβο από το 2003. Ανήκει στο Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς, έχει κερδίσει σε πανελλήνιους αγώνες και σχολικά πρωταθλήματα, ενώ πρόσφατα πήρε μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αντρών-Γυναικών, το οποίο διοργανώθηκε στην Πηγή Τρικάλων, και κέρδισε την 3η θέση στα 3 χλμ. ανώμαλου δρόμου στην κατηγορία των κορασίδων.

Το ΛΟΙΠΟΝ άδραξε την ευκαιρία και μίλησε με τον περήφανο μπαμπά της.

Κύριε Δρακάκη, η Άντρια προλαβαίνει να συνδυάζει σχολείο και αθλητισμό;

«Μια χαρά. Είναι και καλή μαθήτρια».

Μετά τα κρούσματα ντόπινγκ στον αθλητισμό πώς βλέπετε το μέλλον της; Ανησυχείτε;

«Είμαι συνέχεια από πάνω της. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Χρήστος Παπαχρήστος είναι πολύ έμπειρος και σίγουρα δεν έχει τέτοιες βλέψεις. Θα πάμε με τις δυνάμεις μας μέχρι εκεί που μπορούμε και από κει και πέρα, αν μας πουν, ξέρετε, ?αν θέλετε να προχωρήσετε, θα χρειαστείτε και κάτι άλλο?, θα πούμε ?ευχαριστούμε, μέχρι εδώ ήταν, συνεχίζουμε το χόμπι μας?».

Τι συμβουλές της δίνετε;

«Να είναι ο εαυτός της και να είναι πεισματάρα, που είναι έτσι κι αλλιώς. Ότι δεν μπορεί να κερδίζει πάντα και να χάνει από καλύτερές της και όχι από βλακείες δικές της».

Σας ακούει ή είναι εγωίστρια;

«Είναι εγωίστρια, αλλά ακούει πάρα πολύ κι εμένα και τον προπονητή της».

Έχει βλέψεις για Ολυμπιακούς Αγώνες;

«Βέβαια, κι εγώ έχω. Όχι για να κερδίσει μετάλλιο, απλώς μια συμμετοχή. Θα ήταν εκπλήρωση ενός ονείρου!».