Καλομοίρα, όπως λέμε JLΟ

23.05.2008
Η Γλυφάδα είναι η πιο pop περιοχή των Αθηνών και τα καταστήματα JLO με τις μοναδικές δημιουργίες της Jennifer Lopez άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν το stylish & beautiful κοινό τους με μια shiny disco βραδιά.

ΗΓλυφάδα είναι η πιο pop περιοχή των Αθηνών και τα καταστήματα JLO με τις μοναδικές δημιουργίες της Jennifer Lopez άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν το stylish & beautiful κοινό τους με μια shiny disco βραδιά. Η οδός Λαζαράκη μεταμορφώθηκε σε Rodeo Drive και ο αριθμός 20 ήταν το πιο hot spot. Με σκηνικό που θύμισε πλατό από video clip της JLO, με τεράστιες discoballs, φωτεινά hip αντικείμενα, video walls και με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks να δημιουργεί ατμόσφαιρα βγαλμένη από το L.A. Τα διάσημα μοντέλα των JLO εμφανίστηκαν στη σκηνή παρουσιάζοντας προχωρημένα κομμάτια της καλοκαιρινής collection και ετοίμασαν τους εκατοντάδες καλεσμένους για το happening της βραδιάς.

Η παρουσιάστρια Μάγκυ Χαραλαμπίδου έδωσε τον παλμό και το απόλυτο pop girl Καλομοίρα, έχοντας επιλέξει να φοράει τα ρούχα της Jennifer Lopez για τις εμφανίσεις της, κατέφθασε με ένα ολόμαυρο Porsche μέσα σε καταιγισμό από σειρήνες και φαντασμαγορικά εφέ. Ανέβηκε στη σκηνή, πλαισιωμένη από ένα team χορευτών, και με αέρα αληθινής σταρ ερμήνευσε το «Secret Combination» και ξεσήκωσε όλη τη Γλυφάδα! Επώνυμοι καλεσμένοι από το χώρο της showbiz, κοσμικοί και δημοσιογράφοι πήραν μέρος στο πάρτι που στήθηκε για τα JLO και την Καλομοίρα και ανανέωσαν το ραντεβού για τη βραδιά της Eurovision.