Έχει απαιτήσεις και πληρώνει

29.05.2008
Σαράντα νέα τραγούδια ζήτησε να του ετοιμάσουν ο Γιάννης Πλούταρχος για να διαλέξει τα κομμάτια που θα συμπεριλάβει στον καινούργιο του δίσκο.

Σαράντα νέα τραγούδια ζήτησε να του ετοιμάσουν ο Γιάννης Πλούταρχος για να διαλέξει τα κομμάτια που θα συμπεριλάβει στον καινούργιο του δίσκο. Και μη νομίζετε ό,τι κι ό,τι! Η εταιρεία του πλήρωσε συγκεκριμένους δημιουργούς για να του γράψουν ό,τι καλύτερο. δεν φείδεται χρημάτων η δισκογραφική του εταιρεία και φροντίζει να του παρέχει κάθε διευκόλυνση, αφού ο δημοφιλής καλλιτέχνης της φέρνει πίσω, και με το παραπάνω, ακόμη και το τελευταίο ευρώ που έχει ξοδέψει γι αυτόν.

Έτσι, για το νέο δίσκο του και παρά το γεγονός ότι είχαν φτάσει περίπου... χίλια νέα κομμάτια από διάφορους δημιουργούς, δεν διάλεξαν κανένα από αυτά, γιατί δεν βρήκαν κάποιο να τους αρέσει. Μάλιστα, για να είναι σίγουροι ότι θα κάνουν το καλύτερο, δέχτηκαν την πρόταση του ίδιου του Γιάννη να παραγγείλουν επ αμοιβή 40 νέα τραγούδια από καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργούς και από αυτά να διαλέξουν τα 15 καλύτερα. Σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση πρωταθλητισμού στο χώρο και δικαιολογεί απόλυτα το γεγονός ότι κάθε νέα δουλειά του Πλούταρχου γίνεται ανάρπαστη.

Αυτή την εποχή, μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι κλεισμένος καθημερινά στο στούντιο, όπου εργάζεται πυρετωδώς για να ολοκληρώσει το νέο του δισκογραφικό βήμα. Παράλληλα, σχεδιάζει τις καλοκαιρινές αποδράσεις του, που περιλαμβάνουν οικογενειακές διακοπές. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι είναι από τους λίγους πολύτεκνους καλλιτέχνες στο χώρο και ως συνειδητοποιημένος πατέρας δεν θέλει τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του, με την οποία είναι μαζί από τα 23 του χρόνια, να λείπει τίποτα και ποτέ από την οικογένειά τους! Όσο για το πού θα τον δούμε την επόμενη χρονιά; Ο τραγουδιστής αφήνει τα παλιά του λημέρια και το «Κέντρο Αθηνών» και μετακινείται στο «Rex», αφού πριν από λίγες μέρες έδωσαν τα χέρια με τον επιχειρηματία κ. Μαροσούλη και έτσι από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει η συνεργασία τους.