Το αγόρι που της πήρε τα μυαλά

23.05.2008
Πανευτυχής μαμά έγινε η γνωστή τραγουδίστρια και μόλις χθες επέστρεψε στο σπίτι της παρέα με το σύζυγό της και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον μόλις λίγων ημερών γιο τους, που πραγματικά τους έχει ξετρελάνει όλους!

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Πανευτυχής μαμά έγινε η γνωστή τραγουδίστρια και μόλις χθες επέστρεψε στο σπίτι της παρέα με το σύζυγό της και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον μόλις λίγων ημερών γιο τους, που πραγματικά τους έχει ξετρελάνει όλους!

Με δάκρυα υποδέχτηκε το μικρό της γιο η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση και τη χαρά της για τη γέννηση του παιδιού της όταν το κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της λίγο μετά τη γέννησή του. Δίπλα της ο σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της από την Παρασκευή το βράδυ, οπότε και εισήχθη στο μαιευτήριο «Μητέρα» για να ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού. Δεν έλειψε ούτε λεπτό από δίπλα της και μάλιστα ήθελε να βρίσκεται κοντά της ακόμη και τη στιγμή που ο γιος τους θα αντίκριζε το πρώτο φως, όμως φαίνεται ότι ο μικρός είχε άλλα σχέδια...

Το βράδυ του Σαββάτου, επειδή το μωράκι δεν βρισκόταν στη σωστή θέση, τα πράγματα δεν έγιναν όπως είχαν προγραμματιστεί και ο μαιευτήρας της Έλλης Κοκκίνου, ο Κώστας Πάντος, αποφάσισε ότι θα έπρεπε να προχωρήσουν σε καισαρική τομή. Έτσι, ζήτησε από τον κ. Βασιλειάδη να περιμένει στην αίθουσα αναμονής, όπου βρίσκονταν ήδη η μητέρα της Έλλης, η κυρία Μαίρη, τα δύο της αδέρφια, Δημήτρης και Κώστας, αλλά και τα ανίψια της. Στις 03.00 τα ξημερώματα ακούστηκε το πρώτο κλάμα του μωρού, σκορπίζοντας ευτυχία σε όλη την οικογένεια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι που ζυγίζει 2 κιλά και 700 γραμμάρια και, όπως λένε όσοι το έχουν δει, μοιάζει τόσο σε εκείνη όσο και στον μπαμπά του. Μόλις οι συνάδελφοι της Έλλης έμαθαν το χαρμόσυνο νέο, επικοινώνησαν άμεσα μαζί της για να της ευχηθούν και να μάθουν λεπτομέρειες για τη γέννηση του μωρού... Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους πρώτους που επικοινώνησαν με τη νέα μαμά ήταν η Πέγκυ Ζήνα, η Δέσποινα Βανδή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, που έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει και νονά του μικρού, ο Νίνο, η Ελένη Μενεγάκη, η Κρίστη Τσολακάκη και πολλοί άλλοι. Έξω από τη σουίτα της Έλλης στον 7ο όροφο του μαιευτηρίου είχε δημιουργηθεί ένας μικρός κήπος, αφού τα λουλούδια και τα δώρα για το μικρό κύριο Βασιλειάδη ήταν πάρα πολλά. Η γιαγιά του μάλιστα, όπως μάθαμε, λίγο μετά τη γέννησή του του πρόσφερε ένα ματάκι και έναν τεράστιο αρκούδο. Πλέον η τραγουδίστρια ξεκουράζεται στο σπίτι της συντροφιά με το σύζυγό της και το γιο τους, που ο ερχομός του συμπλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία! Εμείς να ευχηθούμε να τους ζήσει και να είναι τυχερός!