Ένα βιβλίο για τον πατέρα της

28.05.2008
Στιχουργός, δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια, dj... Τα ταλέντα της Ναταλίας Γερμανού είναι πολλά, αφού ως προσωπικότητα είναι ανήσυχη και δημιουργική.

Στιχουργός, δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια, dj... Τα ταλέντα της Ναταλίας Γερμανού είναι πολλά, αφού ως προσωπικότητα είναι ανήσυχη και δημιουργική. Το επόμενο καλοκαίρι, λοιπόν, θα τη δούμε να ξεδιπλώνει και το συγγραφικό της ταλέντο σε ένα βιβλίο εμπνευσμένο από τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό.

Ο τίτλος του πρώτου συγγραφικού εγχειρήματος της Ναταλίας Γερμανού θα είναι πιθανότατα «Για χάρη σου» και θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων το επόμενο καλοκαίρι.

Πώς προέκυψε; Η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι έτρεφε ξεχωριστή αδυναμία στον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό. Ανασύροντας τις αναμνήσεις της, τον θυμάται που της έλεγε πόσο του άρεσαν οι στίχοι της, ενώ ποτέ δεν ξέχασε την επιθυμία του: «Γράψε κι ένα βιβλίο για χάρη μου, βρε Ναταλία». Αρκετά χρόνια μετά η Ναταλία ένιωσε την ανάγκη να εκπληρώσει εκείνη την επιθυμία, εξ ου και ο τίτλος του μυθιστορήματος που γράφει. Ποιο όμως θα είναι το στόρι; Η περιπέτεια μιας νεαρής κοπέλας που ξεκινάει από την Αλεξανδρούπολη με φιλοδοξία να κάνει καριέρα στο τραγούδι. Θα δούμε τα όνειρά της, τα «στραπατσαρίσματα» σε νυχτερινά κέντρα της επαρχίας, τα παζάρια με τις δισκογραφικές εταιρείες και τους δημιουργούς, ενώ παράλληλα θα ξετυλίγεται και η ιστορία της προσωπικής της ζωής. Πρόκειται για έναν τομέα τον οποίο, φυσικά, η Ναταλία Γερμανού κατέχει πάρα πολύ καλά, ενώ, όπως και η ίδια λέει σε στενούς της συνεργάτες, μπορεί να πρόκειται για μυθιστόρημα, αλλά θα υπάρχουν και κάποιες πινελιές από προσωπικές της εμπειρίες από το χώρο του πενταγράμμου όλα αυτά τα χρόνια. Και μπορεί αυτή τη στιγμή να την έχει απορροφήσει περισσότερο η συγγραφή του βιβλίου της, δεν έχει ξεχάσει όμως και τα τραγούδια!

Έτσι, αυτή την περίοδο γράφει στίχους για το νέο πολυσυλλεκτικό CD της Άννας Βίσση που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha για το τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Το «Ραντεβού στα τυφλά» ολοκλήρωσε τον κύκλο του και η αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη για λίγες ημέρες στο πρωινό μάλλον αποκαλύπτει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα πληροφορίες αναφέρουν πως η Ναταλία έχει δεχθεί πρόταση για να αναλάβει την παρουσίαση πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο τα Σαββατοκύριακα.

Όσον αφορά την εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου «Αυτός μας έλειπε», το τοπίο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο οι νεότερες εξελίξεις θέλουν τον παρουσιαστή να παραμένει στο κανάλι με καθημερινή απογευματινή εκπομπή ή τηλεπαιχνίδι.