Γιατί ακύρωσε την περιοδεία;

26.05.2008
Μυστήριο αποτελεί η ξαφνική ακύρωση των συναυλιών του δημοφιλούς τραγουδιστή στην Αμερική. Ο Μιχάλης είχε ξεκινήσει για τη μακρινή ήπειρο με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά τι συνέβη εκεί που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του;
Μυστήριο αποτελεί η ξαφνική ακύρωση των συναυλιών του δημοφιλούς τραγουδιστή στην Αμερική. Ο Μιχάλης είχε ξεκινήσει για τη μακρινή ήπειρο με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά τι συνέβη εκεί που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του;

Η περιοδεία του αγαπημένου τραγουδιστή στην Αμερική είχαν ανακοινωθεί πριν από το Πάσχα και οι εκεί φαν του περίμεναν πώς και πώς να τον θαυμάσουν live. Ωστόσο, φαίνεται ότι το όνειρό τους δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς εντελώς ξαφνικά ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του. Κάποιοι μιλάνε για κακές συνθήκες διαμονής και για έλλειψη οργάνωσης στην περιοδεία. Κάποιοι άλλοι, όμως, υποστηρίζουν ότι το παρασκήνιο είναι αρκετά «πικάντικο» και πως ο λόγος που ο καλλιτέχνης πήρε αυτή την απόφαση δεν έχει να κάνει απλώς με την οργάνωση της περιοδείας.

Παρά τις κακοτυχίες, όμως, και τις ακυρώσεις, φαίνεται ότι η επιτυχία δεν εγκαταλείπει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που ανεβάζει καθημερινά τη μετοχή του στο χρηματιστήριο της showbiz.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, άλλωστε, μελετάει τις κινήσεις του με επιμέλεια, ψάχνει πολύ τις νέες συνεργασίες του και προσέχει πού και πώς θα επενδύει τα χρήματά του, φροντίζοντας συνεχώς να κάνει μόνο έξυπνες τοποθετήσεις, που, όπως λέει πρόσωπο που τον ζει από κοντά, έχουν άμεση σχέση με το Κολωνάκι.

Παράλληλα, έχοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι η επαφή του με την κινητή τηλεφωνία αποδεικνύεται καθημερινά ιδιαίτερα προσοδοφόρα, το μόνο ίσως που μένει είναι να ανακαλύψει κάποια στιγμή πού είναι η κορυφή, την οποία ωστόσο επαναπροσδιορίζει ο ίδιος κάθε φορά που κάνει μια νέα κίνηση στη δισκογραφία.

Το όνομά του θεωρείται εγγύηση εμπορικότητας τόσο για την εταιρεία τηλεφωνίας με την οποία συνεργάζεται όσο και για τη δισκογραφική του εταιρεία, που φροντίζει να ικανοποιεί κάθε απαίτησή του. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων τα τραγούδια του έχουν ξεπεράσει τον αριθμό-ρεκόρ του 1 εκατομμυρίου downloads.

Κι ενώ τα επαγγελματικά του βρίσκονται σταθερά σε ανοδική πορεία, όσον αφορά τα προσωπικά του, το ενδεχόμενο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να ντυθεί σύντομα γαμπρός στο πλευρό της καλής του Δέσποινας Ολυμπίου φαντάζει μάλλον απίθανο. Οι δυο τους βέβαια είναι πολύ αγαπημένοι και περνάνε πολλές ώρες μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουν βάλει πλώρη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος είναι κάτι που μπορεί να περιμένει, καθώς η καριέρα στη δική του περίπτωση έχει προτεραιότητα.