Mamma mia

16.05.2008
Λοιπόν, όλη η ιστορία με τον Πασχάλη, τα τεστ DNA και τα παιδιά εκτός γάμου ήταν στημένη υπόθεση για promo του «Μamma Μia»!

Λοιπόν, όλη η ιστορία με τον Πασχάλη, τα τεστ DNA και τα παιδιά εκτός γάμου ήταν στημένη υπόθεση για promo του «Μamma Μia»!

Τέτοια υπερπαραγωγή ξεκίνησε το ταξίδι από το Broadway, με μια αφίσα θα τη διαφήμιζαν όλη κι όλη; Ε όχι που δεν θα το καταλάβαινα! Σας έχω μπερδέψει ε; Μάλλον δεν έχετε δει το μιούζικαλ υπερπαραγωγή «Μamma Μia» που περνάει από την Ελλάδα τιμής ένεκεν, γιατί αλλιώς σιγά μην ερχόταν παραγωγή με όλο το καστ! Σας βρίσκω λάθος. Πηγαίνετε τώρα διότι τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται. Δεν λέω, ούτε εγώ κόβομαι για ΑΒΒΑ, των οποίων τα τραγούδια ντύνουν μουσικά το σενάριο, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το «Μamma Μia» θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα σύγχρονα μιούζικαλ, αλλά και εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών και, λόγω του ότι το σενάριο διαδραματίζεται σε ένα ελληνικό νησί, ήρθε δικαιωματικά και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την ιστορία μιας κοπέλας, η οποία πρόκειται να παντρευτεί σε ένα ελληνικό νησί και πριν από την τελετή του γάμου θέλει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ. Ανακαλύπτει, λοιπόν, ένα παλιό ημερολόγιο της μητέρας της και καλεί τους τρεις επικρατέστερους για μπαμπάδες της! Άσχετα από το σενάριο, πρόκειται για ένα υπέροχο σόου, όπου συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο η υποκριτική, ο χορός και το τραγούδι. Πάνω στη σκηνή παρακολουθείς καλλιτέχνες οι οποίοι και στις τρεις εκφάνσεις της τέχνης είναι άριστοι.

Σαν να παίρνεις την κίνηση του Μεταξόπουλου, τη φωνή της Μαρινέλλας και την υποκριτική δεινότητα του Χρήστου Λούλη και να τα έχεις όλα σε ένα για καθέναν από τους πρωταγωνιστές! Στην πρεμιέρα, όπως θα δείτε στις επόμενες σελίδες, έγινε πραγματικά κοσμικός πα-νι-κός! Από καλλιτέχνες μέχρι επιχειρηματίες και πολιτικοί έδωσαν το «παρών», και έμειναν ενθουσιασμένοι.