Μεταξύ φίλων

21.05.2008
Λοιπόν, το θέμα μου (σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα έντυπα) δεν θα είναι τα γενέθλια της Ζωής Παπαδοπούλου, αλλά του δόκτορα Αλέξανδρου Μανούκη!

Λοιπόν, το θέμα μου (σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα έντυπα) δεν θα είναι τα γενέθλια της Ζωής Παπαδοπούλου, αλλά του δόκτορα Αλέξανδρου Μανούκη! Ανδρική αλληλεγγύη, Ζωή μου!

Εσύ μπορεί να είσαι γνωστή δημοσιογράφος και πετυχημένη μάνατζερ, αλλά και ο σύζυγός σου Αλέξανδρος γιόρταζε και δεν μπορείς εσύ με τους σταρ φίλους σου να... κλέβεις την παράσταση! Πλήθος επώνυμου κόσμου, λοιπόν, βρέθηκε στο «Ακάνθους» για το κοινό πάρτι του αγαπητού ζεύγους. Ειδικά από τραγουδιστές, με πρώτο και καλύτερο τον Μάριο Φραγκούλη, με τον οποίο η φρέσκια συνεργασία τους έχει στεφθεί από τεράστια επιτυχία, αλλά και τον Νίνο, την Τάμτα και άλλους, έτσι ώστε να γίνει πανικός.

Δεν έλειψαν όμως και οι ζεν πρεμιέ ηθοποιοί καθώς και οι γνωστοί επιχειρηματίες. Βέβαια, πρέπει να αναφερθώ και σε μεγάλους ακαδημαϊκούς, που έδωσαν το «παρών», αν και κράτησαν low κοσμικό profile, οπότε δεν θα δείτε φωτογραφίες τους! Εξάλλου, το κάλεσμα ήταν casual και έγινε μεταξύ φίλων, γι αυτό και επιλέχθηκε το γνωστό παραλιακό εστιατόριο, το οποίο φημίζεται για τον κεφάτο και ανάλαφρο αέρα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ