Η Χριστουγεννιάτικη Ρολς Ρόις της Μαράια Κάρεϊ

07.01.2011
"Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ", τραγουδούσε πριν από χρόνια η 40χρονη ντίβα -και μέλλουσα μανούλα- αλλά φαίνεται πως ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) δεν... παίρνει από λόγια.


"Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ", τραγουδούσε πριν από χρόνια η 40χρονη ντίβα -και μέλλουσα μανούλα- αλλά φαίνεται πως ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) δεν... παίρνει από λόγια.

Έτσι, για τις φετινές γιορτές, η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) δεν πίστευε στα μάτια της -λέμε τώρα- όταν έφτασε το δώρο του αγαπημένου της συζύγου και είχε... τέσσερις ρόδες!

Θέλοντας προφανώς να κάνει τα τελευταία Χριστούγεννα πριν από τον ερχομό των μωρών τους ξεχωριστά, ο Νικ Κάνον δεν λογάριασε τα έξοδα και διάλεξε μια Ρολς Ρόις Φάντομ αξίας $400.000 (περίπου €308.000), την τύλιξε σε μια κόκκινη κορδέλα και ευχήθηκε στην καλή του Χρόνια πολλά.

Η συγκινημένη Μαράια δεν μπορεί ακόμη να ξεπεράσει το -ευχάριστο φυσικά- σοκ από το απροσδόκητο -όπως υποστηρίζει η ίδια- δώρο του άντρα της. "Ακόμη προσπαθώ να συνέλθω από το χριστουγεννιάτικο δώρο του Νικ Κάνον. Είχε πινακίδα: μανούλαΜΚ (mommyMC)", έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Twitter, αποκαλύπτοντας έτσι και τη μικρή προσωπική πινελιά που έβαλε ο καλός της στο έτσι και αλλιώς ξεχωριστό δώρο της.

Η Κάρεϊ δεν είναι η μοναδική διάσημη που αγαπά τις Φάντομ αφού τόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) και η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) είναι επίσης περήφανοι ιδιοκτήτες ανάλογων αυτοκινήτων.

Κατά τα άλλα και ύστερα από πολύ καιρό εικασιών και υποθέσεων, το διάσημο ζευγάρι πρόσφατα παραδέχτηκε ότι περιμένει δίδυμα την ερχόμενη άνοιξη, ότι όλα πηγαίνουν καλά με την εγκυμοσύνη και ότι οι δυο τους είναι πανευτυχείς.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάνον δωρίζει στην αγαπημένη του γυναικούλα αυτοκίνητο. Τον Μάρτιο, η Μαράια πήρε για τα γενέθλιά της μια Πόρσε... Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, πάρτε μια εορταστική γεύση από την μεγάλη εορταστική επιτυχία της Μαράια Κάρεϊ "All I want for Christmas is you".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα