Οι σιδηρές κυρίες των ειδήσεων...

10.01.2011
... Για shopping στο Κολωνάκι. Είναι ακριβοθώρητες, διακριτικές και πάντα σικάτες. Τις «σιδηρές κυρίες» των δελτίων ειδήσεων σπάνια τις βλέπουμε σε εξόδους τους, αλλά αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός

Είναι ακριβοθώρητες, διακριτικές και πάντα σικάτες. Τις «σιδηρές κυρίες» των δελτίων ειδήσεων σπάνια τις βλέπουμε σε εξόδους τους, αλλά αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τις συνέλαβε στην αγορά του Κολωνακίου.

Η Όλγα Τρέμη πιασμένη χέρι χέρι με το σύζυγό της Νίκο Νικητέα έκανε shopping στο λιγοστό ελεύθερο χρόνο που είχε τις γιορτινές μέρες και απόλαυσε τη στολισμένη Αθήνα και τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες.

Αλλά και η Έλλη Στάη λίγο πριν ξεκινήσει το βαρύ της τηλεοπτικό πρόγραμμα βγήκε μια βόλτα με το γιο της Μάρκο στο Κολωνάκι. Πάντα κομψή, η οσονούπω παρουσιάστρια ειδήσεων της ΝΕΤ έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα με το γιο της. «Εκτιμώ τρομερά το μυαλό του. Του έλεγα από μικρός που ήταν πως η μεγάλη του περιουσία είναι μέσα στο κεφάλι του», είχε πει παλιότερα η γνωστή δημοσιογράφος. Άλλωστε, ο γιος της ήταν και αυτός που την παρότρυνε να ασχοληθεί με το Internet και να φτιάξει το δικό της portal ειδήσεων.