Kαλή χρονιά!

07.01.2011
Με το «δεξί» μπήκε η νέα χρονιά σε τρεις επιτυχημένες παραστάσεις, που έχουν ήδη αγαπηθεί από το αθηναϊκό κοινό.

Με το «δεξί» μπήκε η νέα χρονιά σε τρεις επιτυχημένες παραστάσεις, που έχουν ήδη αγαπηθεί από το αθηναϊκό κοινό. Στο Θέατρο «Ζήνα», όπου φέτος ανεβαίνουν οι «Νταντάδες», την πίτα, όπως ήταν φυσικό, έκοψαν οι τρεις πρωταγωνιστές, Θύμιος Καρακατσάνης, Γιώργος Κωνσταντίνου και Τάκης Χρυσικάκος.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Γίνε το μωρό μου» Νίκος Γαλανός και Ελένη Ερήμου έκοψαν τη βασιλόπιτα στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη». Το έργο, μια δημιουργία του πολυβραβευμένου Κεν Λούντβικ, βασιλιά της αμερικάνικης κωμωδίας, ανεβαίνει από τον Οκτώβριο σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη και αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της σεζόν.

Το τελευταίο έργο του Αμερικανού συγγραφέα Ντόναλντ Μάργκιουλις «Στοπ Καρέ», που λόγω της επιτυχίας του και των διθυραμβικών κριτικών παίζεται με ανοιχτή ημερομηνία παραστάσεων στη Νέα Υόρκη και είναι υποψήφιο για δύο βραβεία Τony, ήδη αποτελεί μία από τις μεγάλες θεατρικές επιτυχίες του φετινού χειμώνα και στη χώρα μας. Έτσι, πολύ χαρούμενοι οι: Γιώργος Παρτσαλάκης, Κρατερός Κατσούλης, Τζένη Θεωνά και Πέγκυ Τρικαλιώτη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Θέατρο «Άλφα», ώστε και η νέα χρονιά να τους πάει γούρι.