Ξέρω τι κρύβεις, σταρ μου

13.01.2011
Έχουν και οι επώνυμοι τα μυστικά τους. Ίσως μάλιστα κάποια από αυτά ούτε καν να τα έχετε φανταστεί! Το ΛΟΙΠΟΝ έψαξε και βρήκε 20 από αυτά, καθώς, ως γνωστόν, ξέρει τα πάντα για πρόσωπα της σοουμπίζ που αγαπάτε και θέλετε να μαθαίνετε τις συνήθειές τους.

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Έχουν και οι επώνυμοι τα μυστικά τους. Ίσως μάλιστα κάποια από αυτά ούτε καν να τα έχετε φανταστεί! Το ΛΟΙΠΟΝ έψαξε και βρήκε 20 από αυτά, καθώς, ως γνωστόν, ξέρει τα πάντα για πρόσωπα της σοουμπίζ που αγαπάτε και θέλετε να μαθαίνετε τις συνήθειές τους.

Η Στέλλα Παπαδημητρίου, η Αντιγόνη των «Μυστικών της Εδέμ», έχει το δικό της μυστικό. Δεν αφήνει - νεραντζιά για νεραντζιά στη γειτονιά της στα βόρεια προάστια. Κι αυτό γιατί είναι φοβερή ζαχαροπλάστισσα. Φτιάχνει καταπληκτικά γλυκά του κουταλιού και ιδιαίτερα νεραντζάκι. Σε όλες τις φίλες της πηγαίνει κι από ένα μεγάλο βάζο γλυκό φτιαγμένο από τα χεράκια της!

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη δεν χρειάζεται να αγοράσει μπιζού για το γύρισμα. Σχεδόν ό,τι φοράει είναι φτιαγμένο από τα χεράκια της. Παίρνει άχρηστα υλικά, που κάποιος θα τα πέταγε στα σκουπίδια και τα... ανακυκλώνει δημιουργώντας ωραία κοσμήματα!

Ο Μέμος Μπεγνής έχει γεμίσει το σπίτι του με δικές του κατασκευές. Κυρίως, απ’ ό,τι λένε οι συνάδελφοί του, με ξύλο και χαρτί κάνει θαύματα!

Το πρώτο πράγμα που κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια όταν πηγαίνει στο θέατρο είναι να ρωτάει αν υπάρχει μικρό φαρμακείο για ώρα ανάγκης. Ακόμα κι αν υπάρχει, φροντίζει να δει αν περιέχει όλα τα απαραίτητα!

Θέλετε να...διώξετε από το τραπέζι σας την Άβα Γαλανοπούλου και την Πέγκυ Τρικαλιώτη; Σερβίρετε στην πρώτη σούπα αβγολέμονο ή κάτι που το περιέχει και στη δεύτερη μπάμιες! Θα προφασιστούν ότι θυμήθηκαν ένα ξαφνικό ραντεβού και πρέπει να φύγουν βιαστικά!

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου και του σπιτιού της είναι ο... εφιάλτης της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, κι αυτό γιατί κάθε φορά που πάει να φύγει ξεχνάει πού τα έχει βάλει.

Στη Χρύσα Παπά έχει δώσει η παρέα της «Φεγγαρόπετρας» τον τίτλο της «Μaster Chef των "Μυστικών της Εδέμ"». Η ηθοποιός μαγειρεύει καταπληκτικές γκουρμέ συνταγές και τους πηγαίνει διάφορες λιχουδιές στο πλατό, όπου στα διαλείμματα των γυρισμάτων... όποιος προλάβει!

Θέλετε να κάνετε ένα «άχρηστο» δώρο στην Ταμίλα Κουλίεβα; Χαρίστε της ένα ρολόι. Στο συρτάρι της θα μείνει, όπου έχει... χώσει πολλά, καθώς ποτέ δεν φοράει ρολόι! Αν στήνει στα ραντεβού της; Καμιά φορά, αλλά λίγο, καθώς ως διά μαγείας τα προλαβαίνει όλα και χωρίς άγχος.

Ένα πράγμα δεν μοιράζεται η Βανέσσα Αδαμοπούλου. Όχι, δεν είναι η οδοντόβουρτσα, αλλά η ενυδατική κρέμα σώματος που βάζει μετά το μπάνιο με άρωμα καρύδας. Αν της τελειώσει, είναι ικανή να ακυρώσει ακόμη και ραντεβού!

Σε ποιον είχαν στείλει τα κίτρινα τριαντάφυλλα που γέμισαν το φουαγιέ στην πρεμιέρα της «Μάτα Χάρι» στο «Rex»; Μου λύθηκε η απορία όταν έμαθα ότι τα έστειλαν στην Τάνια Τρύπη, γιατί είναι τα αγαπημένα της. Κι αυτό το ξέρουν καλά οι φίλοι και οι φίλες της.

Μην καλέσετε τη Χριστίνα Αλεξανιάν να μαγειρέψετε παρέα. Όχι πως δεν μαγειρεύει, αλλά θα σας αφήσει την κουζίνα σαν βομβαρδισμένη. Αυτή είναι και η αιώνια διαφωνία της με τη μητέρα της: πως αφού μαγειρέψει, αφήνει την κουζίνα χάλια και τα καθαρίζει πάντα εκείνη.

Ποια είναι η αγαπημένη συνήθεια της Βίκυς Καγιά, που πολλές φορές την κάνει ακόμα και τα μεσάνυχτα και ας είναι πολύ κουρασμένη; Να μαγειρέψει και να φάει μακαρονάδα, που τη λατρεύει!

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει ο Λάκης Λαζόπουλος όταν μπαίνει σε νέο στούντιο; Αν είναι εύκολη η πρόσβαση στην έξοδο κινδύνου. Είναι ικανός να αλλάξει στούντιο αν δεν είναι σε απόσταση αναπνοής...

Θέλετε να μάθετε να παίζετε Playstation και δεν έχετε παρέα; Πηγαίνετε στο καμαρίνι της Χριστίνας Κολέτσα. Πάντα παίζει 2-3 παιχνίδια πριν βγει στη σκηνή, για να αποβάλλει το στρες της.

Θέλετε να κάνετε την Κάτια Δανδουλάκη να παραβεί τις διαιτητικές της απαγορεύσεις; Πηγαίνετε στο καμαρίνι της με προφιτερόλ ή σοκολάτα. Εσάς θα σας λατρέψει, όχι όμως και τη ζυγαριά της την επόμενη μέρα.

Γιατί δεν βλέπετε τη Μαρία Σολωμού με ίσια μαλλιά, παρά μόνο ελάχιστες φορές για τις ανάγκες φωτογράφησης σε περιοδικά; Γιατί για να ισιώσουν χρειάζεται 3 ώρες!

Σε τι διαφέρουν πολύ η Μαριάννα Τουμασάτου και η Γωγώ Μπρέμπου; Στα μαλλιά τους! Η πρώτη ακόμα και μέσα στο σπίτι προσέχει το μιζαμπλί της να είναι στην τρίχα, ενώ η δεύτερη απεχθάνεται το κομμωτήριο.

Tι θα φέρει πρώτα απ’ όλα στο καμαρίνι της η Άννα Παναγιωτοπούλου, που της φτιάχνει τη διάθεση και θεωρεί το γούρι της; Τις πορσελάνινες κούκλες της. Δηλαδή, ένα μέρος από τη μεγάλη συλλογή της, που δεν αποχωρίζεται ούτε και όταν είναι στο θέατρο.

Τι φροντίζει να τοποθετεί πάντα στο καμαρίνι του ο Παναγιώτης Πετράκης; Ένα σίδερο, το οποίο χρησιμοποιεί ως μονόζυγο, γιατί γυμνάζεται τουλάχιστον για μισή ώρα πριν βγει στη σκηνή.

Βλέπουν ψάρια και παθαίνουν λαχτάρα ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Νίκος Μουτσινάς. Όχι στον ύπνο τους, αλλά αν τους τα σερβίρουν σε τραπέζι. Και ο μεν πρώτος σιχαίνεται τον τόνο από τότε που του έκανε πλάκα ο Αντώνης Ρέμος και αντί με κρέμα γέμισε μια τούρτα γενεθλίων με τόνο, ενώ ο δεύτερος από παιδί απεχθάνεται τα ψάρια.