Άσχημο ποδαρικό

07.01.2011
Δεν μπήκε με το δεξί η νέα χρονιά για τρία δημοφιλή πρόσωπα της σοουμπίζ. Από τη φετινή Πρωτοχρονιά η Δέσποινα Βανδή σίγουρα δεν θα έχει τις καλύτερες αναμνήσεις!

Δεν μπήκε με το δεξί η νέα χρονιά για τρία δημοφιλή πρόσωπα της σοουμπίζ. Από τη φετινή Πρωτοχρονιά η Δέσποινα Βανδή σίγουρα δεν θα έχει τις καλύτερες αναμνήσεις! Λίγες μόνο ώρες μετά την είσοδο του 2011 η τραγουδίστρια κι ενώ βρισκόταν στο VOX, ένιωσε αδιαθεσία και έντονους πόνους στο στήθος. Αφού ολοκλήρωσε ως άψογη επαγγελματίας την εμφάνισή της, κατέρρευσε.

Αμέσως μεταφέρθηκε από τον Ντέμη Νικολαΐδη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού. Στη δημοφιλή ερμηνεύτρια χορηγήθηκε ισχυρή ενδοφλέβια αντιβίωση και τα δυσάρεστα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν. Όπως φαίνεται, η Δέσποινα κόλλησε ίωση από το μικρό γιο της, Γιώργο, που τις προηγούμενες ημέρες ήταν αδιάθετος. Στη συνέχεια λόγω του εξαντλητικού της προγραμμάτος και μάλλον μιας υπερκόπωσης η ίωση εξελίχθηκε σε πνευμονία. Οι γιατροί της έχουν συστήσει ξεκούραση για τις επόμενες 10 ημέρες, ενώ είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και καθώς το κέντρο ήταν γεμάτο σε κρατήσεις, τη Δέσποινα ανέλαβε να αντικαταστήσει η Πέγκυ Ζήνα, που, ως γνωστόν, εμφανίζεται ακριβώς στο διπλανό νυχτερινό κέντρο, την «Ιερά Οδό», που ανήκει και αυτό στον επιχειρηματία κ. Μαροσούλη.

Άσχημο ποδαρικό και για τον Βασίλη Καρρά, που ανήμερα της ονομαστικής του εορτής μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης με αφόρητους πόνους. Ο τραγουδιστής υπέστη κολικό του νεφρού, τη στιγμή μάλιστα που βρισκόταν στην πίστα του «FIX live» της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζεται από τον περασμένο Οκτώβριο. Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε αντιμετωπίσει και παλιότερα ανάλογο πρόβλημα, αλλά την Πρωτοχρονιά ένιωσε αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα οι στενοί του συνεργάτες να ανησυχήσουν. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό κι έτσι, αφού ξεκουραστεί για λίγες ημέρες, θα επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο με την Έλλη Κοκκίνου.

Άσχημα ξεκίνησε το 2011 και για το μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και τη σύζυγό του Βίλλυ. Το ζευγάρι αναγκάστηκε να μεταφέρει με λοίμωξη το μικρότερο παιδί του στο νοσοκομείο «Μητέρα», οπού και νοσηλεύεται χωρίς ευτυχώς να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ευχόμαστε σε όλους περαστικά!