Γιορτές λιτότητας

31.12.2010
Με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και χωρίς το άσκοπο show off των προηγούμενων γιορτών πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα τα περισσότερα πρόσωπα της σοουμπίζ. Ακόμη και αυτοί που επέλεξαν την κοσμοπολίτικη Αράχοβα προτίμησαν ήρεμες και χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους τους και φιλικές συντροφιές.

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Οικογενειακώς στο Κιλκίς
Ήρεμα και οικογενειακά πέρασαν τα Χριστούγεννα οι οικοδεσπότες του «Πρωινό mou» του Mega. Περιμένοντας τη γέννηση του Λιάγκας junior, ο Γιώργος και η Φαίη ξεκουράστηκαν στο Κιλκίς μαζί με τους γονείς της Φαίης, τον κύριο Δημήτρη και την κυρία Εύα, ενώ εκεί ήταν και ο πατέρας του Γιώργου, Γιάννης, που, ως γνωστόν, τρέφει μεγάλη αδυναμία στη νύφη του.

Ανήμερα των Χριστουγέννων το ζευγάρι βρέθηκε στο χωριό Άνω Πορόια των Σερρών, τόπο καταγωγής της οικογένειας Σκορδά, όπου στην κυριολεξία στήθηκε ένα τρικούβερτο γλέντι, με τις δύο γιαγιάδες της Φαίης, Αναστασία και Ελένη, να μη σταματούν να δίνουν ευχές στο ζευγάρι για το μωρό που θα αποκτήσει σε λίγους μήνες!

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Νάντια Μπουλέ: Τους χώρισε η απόσταση
Κρυωμένος ταξίδεψε αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της προπαραμονής των Χριστουγέννων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Με συνεπιβάτισσα όχι τη Νάντια Μπουλέ, αλλά την Πετρούλα Κωστίδου. Και για να μην πάει το μυαλό σας αλλού... απλώς έτυχε να βρίσκονται στην ίδια πτήση... Δυστυχώς, η Νάντια δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στη συμπρωτεύουσα, καθώς είχε κλείσει μουσικές εμφανίσεις σε αθηναϊκή μουσική σκηνή. Έτσι, το βράδυ της παραμονής, όπου ο Γρηγόρης διασκέδαζε στο μαγαζί του κολλητού του Αντώνη Κανάκη, το «Λιμάνι», τα κινητά πήραν φωτιά! Κυρίως με μηνύματα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια: Ινκόγκνιτο στην Αράχοβα
Τη «Μύκονο του χειμώνα» επέλεξε για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του το πολυσυζητημένο ζευγάρι, μακριά για μία ακόμη φορά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, κανείς δεν τους είδε να κυκλοφορούν στην πλατεία ή στο χιονοδρομικό κέντρο. Μιχάλης και Ζέτα προτίμησαν τη ζεστασιά στο σαλέ του πρώτου, ενώ λέγεται πως αυτή τη φορά δεν είχαν μαζί τους κάποια φιλική συντροφιά, αλλά ήταν μόνοι τους.

Γιάννης Λάτσιος: Τα πρώτα σόλο Χριστούγεννα
Την Αράχοβα επέλεξε για να ξεκουραστεί και ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος. Καλεσμένος φιλικής του παρέας, απέφυγε κοσμικές εμφανίσεις κι έτσι κάποια στιγμή οι παπαράτσι τον εντόπισαν μόνο του στην κεντρική πλατεία του χωριού. Την Πρωτοχρονιά θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα υποδεχθεί το 2011 μαζί με τα τρία του παιδιά.

Ελεονώρα Μελέτη - Γιάννης Ολιζιέρσκι: Ρεβεγιόν με φίλους
Καλεσμένοι σε φιλικό τους σπίτι πέρασαν το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύντροφός της Γιάννης Ολιζιέρσκι. Αγαπημένοι φίλοι, πολύ φαγητό αλλά και χαρτάκι, όπως προστάζει το έθιμο. «Μόλις έκλεισα ακόμη ένα βράδυ με 70 ευρουλάκια κέρδος! Αφορολόγητα», έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter της η Ελεονώρα.

Καλομοίρα-Μαρία Μενούνος: Χρόνια πολλά από Αμερική
Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έστειλαν τις ευχές τους η Καλομοίρα και η Μαρία Μενούνος. Το Καλομοιράκι πέρασε για πρώτη φορά ως παντρεμένη τις γιορτές με την οικογένειά της. Επειδή όμως παραμένει πάντα παιδί, δεν παρέλειψε και φέτος να βγει φωτογραφία με τον Αϊ-Βασίλη. Όσο για την ευχή της, ήταν μεν τυπική, αλλά πολύ ουσιαστική: «Καλά Χριστούγεννα, με υγεία κι ευτυχία για όλους!».

Από την άλλη, η Μαρία Μενούνος έχει επίσης αδυναμία στον άγιο Βασίλη, αλλά και στα 4 σκυλάκια της, τα οποία, όπως τονίζει, θεωρεί παιδιά της. Έτσι, φωτογραφήθηκε μαζί τους για να στείλει τις ευχές της: «Εγώ και τα παιδιά μου σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα».

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Δεν έπεσαν πάνω στη Ζέτα...
Mικρή απόδραση για τον Αντώνη και την αγαπημένη του Υβόννη. Και αυτοί πήγαν στην Αράχοβα, όπου ευτυχώς δεν ήρθαν τετ α τετ με Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια. Οι εμφανίσεις του Αντώνη στο «Διογένης Studio» δεν άφησαν περιθώρια για περισσότερη ξεκούραση κι έτσι σε ένα ρεπό πετάχτηκαν μέχρι την Αράχοβα, όπου σε ένα ειδυλλιακό σαλέ έζησαν τη μαγεία του χιονιού και του έρωτά τους.

Έλενα Παπαρίζου: Δάκρυα συγκίνησης
Δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της η Έλενα. Και μπορεί μεν να διασκέδαζε τον κόσμο στο «Διογένης Studio», αλλά η ίδια πονάει ακόμα. Όταν κατέβηκε από την πίστα, έτρεξε γρήγορα στο καμαρίνι της για να μην τη δουν να δακρύζει. Κι αυτό γιατί ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2008 έχασε τον πατέρα της. Ο χρόνος έχει απαλύνει λίγο την πληγή της, αλλά κάθε χρόνο αυτές τις μέρες τα μάτια της βουρκώνουν.