Μιλήστε με την Ελληνίδα... Μπιγιονσέ

05.05.2008
Φουλ της καινοτομίας από την Ελληνίδα Μπιγιονσέ, Πόπη Μαλιωτάκη, που κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της στο χώρο της σόουμπιζ και όχι μόνο!

Φουλ της καινοτομίας από την Ελληνίδα Μπιγιονσέ, Πόπη Μαλιωτάκη, που κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της στο χώρο της σόουμπιζ και όχι μόνο! Εκτός από την κυκλοφορία των τραγουδιών της στο Διαδίκτυο, κάτι που έκανε και ο Ηλίας Ψινάκης με ανάλογη επιτυχία, τώρα τολμάει και κάτι ακόμη. κυκλοφορεί και σε χρονοκάρτα για τηλεφωνικές συνομιλίες σε όλα τα περίπτερα και κοστίζει 5 ευρώ.

Έτσι, όλοι πλέον θα μπορούμε να μιλάμε στο τηλέφωνο με τη χρονοκάρτα μιας σταρ, της Πόπης Μαλιωτάκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δημοτικότητά της τόσο σε όλη την Ελλάδα όσο και στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, είναι πρωτοφανής και σίγουρα αυτό δεν το οφείλει στον Λάκη Λαζόπουλο, που την προωθεί με το δικό του τρόπο.

Πρόσφατα το έγκριτο περιοδικό «Στιγμές», που κυκλοφορεί στην Κρήτη, της αφιέρωσε το εξώφυλλό του και ένα τρισέλιδο άρθρο που την κάνει θεά. Αυτά για όσους λένε ότι η Μαλιωτάκη δεν είναι κεφάλαιο για τους συμπατριώτες της και μάλιστα... χρυσοφόρο. Συνέχισε ακάθεκτη, Ποπάρα!