Καλύτερα μπέιμπι σίτερ, παρά νοσοκόμα

06.05.2008
Το όνομα Τραμπ είναι συνώνυμο της χλιδής και ο γάμος της Ιβάνα Τραμπ δεν θα μπορούσε να είναι παρά υπερπολυτελής. Η 59χρονη ζωντοχήρα παντρεύτηκε τον Ιταλό εραστή της Ροσάνο Ρουμπικόντι
Το όνομα Τραμπ είναι συνώνυμο της χλιδής και ο γάμος της Ιβάνα Τραμπ δεν θα μπορούσε να είναι παρά υπερπολυτελής. Η 59χρονη ζωντοχήρα παντρεύτηκε τον Ιταλό εραστή της Ροσάνο Ρουμπικόντι σε μια παραμυθένια τελετή, ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα της οποίας φιλοξένησε το έγκριτο γερμανικό περιοδικό «Βunte».

Το στοιχείο της υπερβολής χαρακτήριζε αυτόν το γάμο. Δεν ήταν μόνο τα 22 χρόνια διαφοράς ηλικίας της νύφης από το γαμπρό, ο οποίος είναι μόλις 37 ετών, αλλά και όλο το τελετουργικό του γάμου, που σχολιάστηκε από την παγκόσμια high society όσο κανείς άλλος αυτόν τον καιρό.

Το γκλάμουρ σε όλο του το μεγαλείο με έξτρα δόση χρυσόσκονης. Γιατί βέβαια ο γάμος έγινε στο Χόλιγουντ και έπρεπε να είναι υπερπαραγωγή.

Η βέρα της Ιβάνα κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια και, φυσικά, την πλήρωσε μόνη της, αφού ο γαμπρός δηλώνει μοντέλο, αλλά έχει χρόνια να δουλέψει. Τα παρανυφάκια ήταν 25 και τα νυφικά 5! Η ορχήστρα που έπαιζε μουσική είχε έρθει από το Παρίσι, τα τριαντάφυλλα και τα λουλούδια που στόλιζαν τους χώρους μεταφέρθηκαν με φορτηγά, ενώ η εννιαώροφη τούρτα με ύψος 3,5 μέτρα είχε παρασκευαστεί στη Γερμανία. Για τη διακόσμησή της χρειάστηκαν 350 κιλά ζάχαρη και 20 αγγελάκια με φτερά από χρυσό 24 καρατίων.

Ο Ροσάνο είχε επιλέξει τραγούδι από την ταινία «Ρόκι» να ακουστεί στην τελετή και ο πρώην της Ιβάνα, ο Ντόναλντ, πλήρωσε τους δικηγόρους που συνέταξαν το αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο. Η ορχήστρα έπαιξε και το αγαπημένο τραγούδι της νύφης από την ταινία «Grease», το «Υou are the one that Ι want». Η σχέση του νιόπαντρου ζεύγους διήρκεσε 6 χρόνια πριν καταλήξουν να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Μάλιστα, ήταν τόσο θυελλώδης ο δεσμός τους και οι καβγάδες τους ομηρικοί, που τα πρωτοσέλιδα που έχουν γραφτεί θα μπορούσαν να κοσμούσαν ένα μοναδικό άλμπουμ.

Η φιλοσοφία της Ιβάνα είναι μία και φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος συνεχώς ανάμεσα στις γυναίκες. «Καλύτερα μπέιμπι σίτερ, παρά νοσοκόμα», περηφανεύεται συχνά και κλείνει τα αφτιά της στις φήμες που ήθελαν το νυν άντρα της να δουλεύει σε πρακτορείο συνοδών κυριών. Τα τρία της παιδιά, ο Έικ 24 χρόνων, ο Ντόναλντ τζούνιορ 30 και η Ιβάνκα 26, ήταν μάλλον σκεπτικά και επιφυλακτικά με το γάμο αυτό, έδωσαν όμως το «παρών», για να μη στεναχωρήσουν τη μαμά τους. Το ίδιο και η γιαγιά τους, η μαμά της νύφης.

Ποιοι άλλοι ήταν ανάμεσα στους 500 καλεσμένους; Οι γονείς της Πάρις Χίλτον Ρικ και Κάθι, ο ηθοποιός Τζορτζ Χάμιλτον, η ηθοποιός Μπριγκίτε Νίλσεν και η μαμά του ράπερ Παφ Ντίντι, η Τζανίς Κομπς.