Μπουκέτα με νόημα

02.05.2008
Πρωτομαγιά και κάποιοι επώνυμοι και επώνυμες θα έστελναν ή θα στείλουν λουλούδια με σημασία! Ποιοι και ποιες θα είναι οι παραλήπτες; Σας το αποκαλύπτει το ΛΟΙΠΟΝ, με χιούμορ, αγάπη και μίσος Όπως ακριβώς νιώθουν και τα πρόσωπα που παρήγγειλαν τα συγκεκριμένα μπουκέτα.

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Πρωτομαγιά και κάποιοι επώνυμοι και επώνυμες θα έστελναν ή θα στείλουν λουλούδια με σημασία! Ποιοι και ποιες θα είναι οι παραλήπτες; Σας το αποκαλύπτει το ΛΟΙΠΟΝ, με χιούμορ, αγάπη και μίσος Όπως ακριβώς νιώθουν και τα πρόσωπα που παρήγγειλαν τα συγκεκριμένα μπουκέτα.

Γαϊδουράγκαθο και μαγιόξυλο: Η Έφη Θώδη δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ γελώντας «για την Πρωτομαγιά στέλνω μαζί με το μαγιόξυλο και ένα γαϊδουράγκαθο στον αυτοαποκαλούμενο εθνικό σταρ Ανδρέα Ευαγγελόπουλο για όλα τα καλά λόγια που έχει πει για μένα». «Τα πιο ωραία ροζ τριαντάφυλλα θα τα στείλω σίγουρα την Πρωτομαγιά στη φίλη μου Ιωάννα», συμπλήρωσε.

Λευκά τριαντάφυλλα φιλίας: Θα μπορούσε ποτέ η Έφη Σαρρή να στείλει λουλούδια στον Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο είναι στα μαχαίρια; Η τραγουδίστρια ήταν κατηγορηματική και λακωνική «Ποτέ δεν θα έστελνα λουλούδια στον κύριο Λαζόπουλο». Σε ποιον, λοιπόν, θα ήθελε να στείλει ένα μπουκέτο την Πρωτομαγιά; «Σε έναν πολυαγαπημένο μου φίλο, με τον οποίο, δυστυχώς, έχουμε απομακρυνθεί, τον Δάκη, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ. Με στεναχωρεί αφάνταστα που χαθήκαμε και το ότι δεν είμαστε πια μαζί όπως ήμασταν. Θα διάλεγα να του στείλω τα πιο ωραία λευκά τριαντάφυλλα».

Φρέζιες και παπαρούνες: Η πρώτη κουβέντα της Ειρήνης Κουμαριανού, της γλυκιάς γιαγιάς του «Παρά πέντε», ήταν «θέλω να στείλω ένα μεγάλο μπουκέτο φρέζιες, που είναι το αγαπημένο μου λουλούδι, στους πολύ δικούς μου ανθρώπους, τον άντρα μου, τα παιδιά μου και την εγγονούλα μου, τη Ρηνούλα. Κι άλλο ένα μπουκέτο με ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλο τον κόσμο που με αγαπάει και μου συμπαραστάθηκε στο πρόβλημα υγείας που πέρασα». Επίσης, θα έστελνα λουλούδια και στον αγαπημένο μου τηλεοπτικό εγγονό, τον Σπυράκο μου (Γιώργος Καπουτζίδης). Ο Γιώργος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και θα του άρεσε και ένα απλό λουλουδάκι από τον κήπο μου. Θα προτιμούσα όμως να μαζέψω παπαρούνες από τους αγρούς και να του τις χαρίσω. Αυτό το μπουκέτο θα του έδινε μεγάλη χαρά».

Θάμνο για να κρυφτεί: Η Λίζα (Ελισάβετ Μουτάφη) έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τον τηλεοπτικό δίγαμο και γυναικά σύζυγό της Νώντα (Πέτρος Φιλιππίδης). Στη σειρά «Αν υπήρχες, θα σε χώριζα» αγαπάει ιδιαίτερα και περιποιείται τα φυτά, καθώς ζει στην εξοχή. Αν όμως του έστελνε λουλούδια για να του δείξει τα συναισθήματά της, θα προτιμούσε ένα θάμνο, και έχει τους λόγους της. «Ως Λίζα θα έστελνα στον Νώντα ένα μεγάλο θάμνο για να κρυφτεί, γιατί με όλα αυτά που μου έχει κάνει θέλω να τον σκοτώσω», μας είπε γελώντας η ηθοποιός. «Ως Ελισάβετ, όμως, προς τον Πέτρο, που τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ, θα έστελνα ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, τα οποία λατρεύω».

Αγκαθωτή εκδίκηση: Αν μπορούσε, η Μαρκέλλα (Φιλίτσα Καλογεράκου το κανονικό της όνομα μάλιστα είναι Τριανταφυλλιά) θα τη σκότωνε τη Μαρία την άσχημη (Αγγελική Δαλιάνη) «Ως Μαρκέλλα το πρώτο που θα σκεφτόμουν θα ήταν να της στείλω ένα γαϊδουράγκαθο, για να την εκδικηθώ για όλα αυτά που μου έχει κάνει», μας είπε με χιούμορ η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η ηθοποιός διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες ότι και στην πραγματικότητα είναι στα μαχαίρια με την Αγγελική Δαλιάνη, πρόσθεσε δείχνοντας τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη: «Θα ήθελα πολύ να της χαρίσω έναν ιβίσκο, που είναι το αγαπημένο μου φυτό».

Ακριβό μου μπονζάι: Ο αριστοκράτης Βύρωνας (Γιώργος Κωνσταντής) στους «Λατρεμένους μου γείτονες» παθαίνει αναφυλαξία με το λαϊκό τύπο Μπάμπη (Κώστας Κόκλας). «Ως Βύρωνας θα του έστελνα ένα από τα μπονζάι μου, επειδή αυτός δεν καταλαβαίνει από τέτοιου είδους ακριβά και σπάνια φυτά, ούτε τα ξέρει, οπότε θα τον έκανα να ψάχνεται και να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο», μας είπε γελώντας ο Γιώργος Κωνσταντής. «Αν του έστελνα όμως εγώ μια ανθοδέσμη, θα διάλεγα κόκκινα τριαντάφυλλα, γιατί είναι τα αγαπημένα μου».

Κίτρινο μπουκέτο: Μισούνται θανάσιμα μόνο στα «Μαύρα μεσάνυχτα». Η Λένα (Μπέσυ Μάλφα) είναι πολύ ανοιχτός χαρακτήρας και δεν δίστασε να δείξει τη ζήλια της με ένα δυνατό χαστούκι στη Συλβί (Παναγιώτα Βλαντή). Το μπουκέτο κατά τη λαϊκή έκφραση «θα σου ρίξω ένα μπουκέτο», που σημαίνει ξύλο το πήρε ήδη η Συλβί. Αναμένεται όμως κι άλλο από τη Λένα, που την Πρωτομαγιά θέλει να της στείλει κίτρινα τριαντάφυλλα με πολλά αγκάθια. «Ως Λένα έχω δείξει πόσο πολύ μισώ και θέλω να εξαφανίσω τη Συλβί», μας είπε η Μπέσυ Μάλφα, «έτσι, αν διάλεγα να της στείλω λουλούδια την Πρωτομαγιά, μόνο τα κίτρινα τριαντάφυλλα θα σκεφτόμουν. Ως Μπέσυ, όμως, προς την Παναγιώτα, που πραγματικά την αγαπώ πολύ, θα της έστελνα ένα όμορφο μπουκέτο από αγριολούλουδα, με ανεμώνες, παπαρούνες, ζουμπούλια και γιασεμιά, όπως ακριβώς ήταν η ανθοδέσμη του γάμου μου. Κι αυτό γιατί τα συγκεκριμένα λουλούδια είναι αυθεντικά και αληθινά, όπως και η Παναγιώτα. Είναι ένα λουλούδι με σπάνια ομορφιά, γι αυτό θα της έστελνα το πιο όμορφο μπουκέτο με αγριολούλουδα».

Τσουκνίδα και μολόχα: Ο φοβερός μόδιστρος Κρίστο (Πρόδρομος Τοσουνίδης) της Ecomoda στη σειρά «Μαρία η άσχημη» έχει μεγάλη κόντρα με τον Αλέξη (Άνθιμος Ανανιάδης), γιατί δεν καταλαβαίνει την υψηλή ραπτική του και προτιμάει τα φτηνά υλικά. Αν του έστελνε λοιπόν λουλούδια, με την κωμική διάθεση του ρόλου, θα διάλεγε «μια τσουκνίδα και μια μολόχα μαζί για να απαλύνει τη φαγούρα, γιατί ο Κρίστο κατά βάθος είναι καλόψυχος». «Στην πραγματικότητα, όμως, ως Πρόδρομος θα διάλεγα σίγουρα να του στείλω πορτοκαλί ή μπορντό ζέρμπερες και άσπρα λίλιουμ, που είναι τα αγαπημένα μου», μας είπε χαμογελώντας.