Αγόρια για φίλημα!

05.05.2008
Κάθε σειρά ή μάλλον κάθε πρόγραμμα που στοχεύει στο γυναικείο κοινό και θέλει να κάνει επιτυχία πρέπει πάνω απ όλα να σέβεται τον εαυτό του Πώς; Μα με την παρουσία ενός σέξι άντρα, που, όπως λέμε στη γλώσσα της τηλεόρασης, «να τα λέει».

Από τη ΜΑΝΤΥ ΣΤΑΥΡΟΥ


Κάθε σειρά ή μάλλον κάθε πρόγραμμα που στοχεύει στο γυναικείο κοινό και θέλει να κάνει επιτυχία πρέπει πάνω απ όλα να σέβεται τον εαυτό του Πώς; Μα με την παρουσία ενός σέξι άντρα, που, όπως λέμε στη γλώσσα της τηλεόρασης, «να τα λέει». Όλες οι εκπομπές λόγου φροντίζουν να έχουν «άντρες-γλάστρες» και κάθε σίριαλ που στοχεύει σε υψηλή τηλεθέαση τουλάχιστον έναν κούκλο, που να καθηλώνει κοριτσάκια και ώριμες κυρίες. Έλληνες και ξένοι ζεν πρεμιέ συναγωνίζονται σε γοητεία. Σας τους παρουσιάζουμε!

Με όπλο τη γοητεία του
Η συμμετοχή του Αντίνοου Αλμπάνη στο «Δυο μέρες μόνο», υποδυόμενος τον εκ Λονδίνου αδερφό του Γιώργου Πυρπασόπουλου, ενθουσίασε τις πιτσιρίκες που έβλεπαν φανατικά τη σειρά. Ήταν λογικό, λοιπόν, ο νεαρός να βρει εύκολα «εισιτήριο» για τη συμμετοχή του στην επόμενη σειρά, που δεν ήταν άλλη από τη «Λούφα και Παραλλαγή» του Νίκου Περάκη στη ΝΕΤ. Υποδύεται ένα συνεσταλμένο και πολύ ευγενικό στρατιώτη, που πολλές φορές πέφτει θύμα εκμετάλλευσης των άξεστων καραβανάδων.

Ξεχωρίζει για: Το εκφραστικό χαμόγελό του και τον τρυφερό χαρακτήρα του μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Από σκηνοθέτης ηθοποιός
Όταν ο νεαρός σκηνοθέτης Δημήτρης Λιακόπουλος κέρδισε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το βραβείο Α ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην «Τεστοστερόνη», είχε δηλώσει πως η υποκριτική δεν τον ενδιέφερε.

Τελικά, όχι μόνο τον κέρδισε, αλλά σταθερά από την αρχή του «Έρωτα» μέχρι και σήμερα αποτελεί μέλος του πρωταγωνιστικού καστ, υποδυομένος το μικρότερο γιο της Κοραλίας Καράντη. Υποδύεται λίγο πολύ τον εαυτό του, καθώς και γοητεία διαθέτει αλλά και του αρέσουν οι φάρσες, όπως άλλωστε και στο ρόλο που παίζει στη σειρά.

Ξεχωρίζει για: Τις ερμηνευτικές του δυνατότητες, καθώς διαθέτει και πτυχίο σκηνοθεσίας, αλλά και το πώς καταφέρνει να μετατρέπει τον τσαμπουκά σε τρυφερότητα.

Ρομαντικός ρόκερ
Το εναλλακτικό ροκ προφίλ που παρουσιάζει ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος υποδυόμενος τον Μάρκο στην κωμωδία του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί» φαίνεται πως αγγίζει την ευαισθησία αρκετών νεαρών υπάρξεων, που παρακολουθούν μανιωδώς κάθε Παρασκευή βράδυ τη σειρά. Ο νεαρός ηθοποιός τελείωσε τη θεατρική σχολή του Νίκου Βασταρδή, ενώ έχει κάνει και σπουδές ωδείου, κάτι που τον βοήθησε σημαντικά ώστε να πάρει το ρόλο του μεγάλου γιου του Γιάννη Μπέζου στην κωμική σειρά του Mega. Αν και μόλις 25 χρόνων, έχει κάνει θέατρο («Το μαγαζάκι του τρόμου»), κινηματογράφο και αρκετές συμμετοχές σε σειρές της μικρής οθόνης.

Ξεχωρίζει για: Το ντροπαλό ύφος του, το οποίο δεν τον αφήνει να εξομολογηθεί ξεκάθαρα τον έρωτά του στην Εύα, και την αισθαντική του φωνή στις μπαλάντες που γράφει γι αυτήν.

Ταλαντούχος μπράβος
Ο ματσό μπράβος στο μαγαζί του Θράσου «Μαύρα μεσάνυχτα» λέγεται Χρήστος Τριπόδης και μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερος ηλικιακά από τους προαναφερθέντες, δεν υστερεί όμως καθόλου σε γοητεία και, φυσικά, σε απήχηση στις νεαρές τηλεθεάτριες της μαύρης κωμωδίας του Πάνου Κοκκινόπουλου. Ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές της μικρής οθόνης («Κόκκινο δωμάτιο», «10η εντολή», «Κόκκινος κύκλος», «Πήρα κόκκινα γυαλιά»), ενώ στο θέατρο τον έχουμε απολαύσει στο «Τσινετσιτά» και στο «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Έχει κάνει αρκετές διαφημίσεις στην τηλεόραση, ενώ κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ξεκίνησε την καριέρα του ως d.j. με μπάρμαν στο ίδιο μαγαζί τον Ιωσήφ Μαρινάκη!

Ξεχωρίζει για: Την αρρενωπότητα που εκπέμπει αλλά και τον ειλικρινή του χαρακτήρα.

Για καφέ με την Ελένη
Τον Φαίδωνα Κεφαλέα τον γνωρίσαμε από τη μόλις μερικών εβδομάδων ζωής εκπομπή «Αντέχετε;», η οποία προβλήθηκε πέρυσι από τον ΑΝΤ1 και, τελικά, δεν άντεξε και κόπηκε. Ωστόσο, εκείνος ξεχώρισε κι έτσι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν εντάχθηκε στο πάνελ των συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη, στο πρωινό πρόγραμμα του Alpha. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το modeling για το χαρτζιλίκι του, ενώ η πρώτη του επαφή με την τηλεόραση ήταν σε ένα casting που έκανε η Ρούλα Κορομηλά. Η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης του έχει μεγάλη αδυναμία και αυτό το είδαμε και τα Χριστούγεννα, όταν τον επέλεξε συνεπιβάτη και συμπαίκτη της στο «Τaxi Girl» του Mega με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Ξεχωρίζει για: Τα λαμπερά γαλάζια μάτια του, το πάντα καλοπροαίρετο χαμόγελό του και πρόσφατα τις... τραγουδιστικές του προσπάθειες κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Αlpha.

Αγόρι για φαντασιώσεις
Η πρώτη εμφάνιση του 26άχρονου αθλητή Δημήτρη Βλάχου στην τηλεόραση έγινε μέσα από τη συχνότητα του MAD με συμπαρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ και ακολούθησε το «Fame Story», όπου σχολίαζε τα παρασκήνια του live. Τελικά, τον κέρδισε η υποκριτική.

Η πρώτη εμφάνισή του έγινε στο «Η ώρα η καλή» του Mega, για να ακολουθήσουν ένα σύντομο πέρασμα από το «Κόκκινο δωμάτιο» και η πρωταγωνιστική θέση στο καστ του σίριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες». Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο γυναικείο target group 15-24 χρόνων, αλλά και πολύ αγαπητός από τους συνεργάτες του στη family κωμωδία του Μega.

Ξεχωρίζει για: Το πολύ γυμνασμένο σώμα του αλλά και τον «τσαμπουκά» με τον οποίο χειρίζεται τις high society συμμαθήτριές του στο καινούργιο του σχολείο, προερχόμενος σύμφωνα με το σενάριο της σειράς από τη λαϊκή συνοικία της Νίκαιας.

Από την πασαρέλα στο πλατό
Ο Γιώργος Μανίκας είναι από τους λίγους Έλληνες άντρες μοντέλα που κατάφεραν να διεισδύσουν με επιτυχία στις πασαρέλες του εξωτερικού. Περιζήτητος στις παρέες των μουσικών ψυχαγωγικών εκπομπών, εμφανίστηκε πέρυσι με επιτυχία και σε κάποια επεισόδια του «Singles 2». Τους τελευταίους μήνες επιλέχθηκε από τη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 για τον «Πρωινό καφέ» με το σκεπτικό ότι η παρουσία του θα αποτελούσε τονωτική ένεση για τα πεσμένα νούμερα της εκπομπής, φέρνοντας τα γυναικεία νεανικά κοινά στην οθόνη του ΑΝΤ1.

Ξεχωρίζει για: Τους εντυπωσιακά γραμμωμένους κοιλιακούς του και την ευγένειά του προς τις γυναίκες και προς την παρουσιάστρια της εκπομπής.

Γουέντγουορθ Μίλερ: «Ρrison Βreak»
Γεννημένος στο Λονδίνο, αλλά μεγαλωμένος στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ο Γουέντγουορθ Μίλερ είναι ωραίος και αυτό βασίζεται στην αντίθεση των ανοιχτόχρωμων ματιών του με το μελαχρινό χρώμα του δέρματός του. Ο πατέρας του έχει καταγωγή από Αφρική, Τζαμάικα και Αγγλία, ενώ η μητέρα του από Ρωσία, Γαλλία, Ολλανδία, Συρία και Λίβανο! Μπήκε στο χώρο του θεάματος σε μικρή ηλικία, δουλεύοντας πίσω από τις κάμερες, για να περάσει μπροστά με τους πρώτους μικρούς ρόλους στην τηλεόραση και αργότερα στον κινηματογράφο, όπως στο «Ηuman Stain» με τον Άντονι Χόπκινς. Φυσικά, μέσω του «Ρrison Βreak» γνώρισε την απόλυτη καταξίωση και αναγνωρισιμότητα.

Ξεχωρίζει για: Το καλογυμνασμένο σώμα του, αν και, όπως λέει, δεν γυμνάζεται συχνά, και, φυσικά, το εντυπωσιακό τατουάζ, που, αν και fake, λάτρης του δήλωσε μέχρι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τζόναθαν Ρις Μάγιερς: «Τhe Τudors»
Τον θυμόμαστε ως αδίστακτο καιροσκόπο στο «Μatchpoint» του Γούντι Άλεν, πολύ περισσότερο όμως από τις ερωτικές του σκηνές ως βασιλιά Ερρίκου της Αγγλίας στο «Τhe Τudors», ο δεύτερος κύκλος του οποίου ξεκινάει να προβάλλεται άμεσα στις ΗΠΑ, ενώ τον αναμένουμε και στην Ελλάδα το καλοκαίρι μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ο 29χρονος Ιρλανδός χαρακτηρίζεται από τη διεθνή σόουμπιζ ως επικίνδυνα όμορφος. Ξεκίνησε την καριέρα του από ένα διαφημιστικό της Knorr, χώρο στον οποίο συνεχίζει μέχρι και σήμερα, παρά την είσοδό του στην υποκριτική. Ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια του Versace την προηγούμενη σεζόν, ενώ τώρα πρωταγωνιστεί σε αυτή του Hugo Βoss.

Ξεχωρίζει για: Τα μοναδικά μπλε μάτια του και, φυσικά, το δυναμικό χαρακτήρα του.

Τζος Χόλογουεϊ: «Lost»
Ο «κακός» της δημοφιλέστερης αμερικάνικης σειράς γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, όπου μετακόμισαν οι γονείς του από τη Γεωργία. Είχε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο μέχρι που τον ανακάλυψαν οι παραγωγοί του «Lost» και μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Το 2005 το «Ρeople» τον κατέταξε στους 50 ομορφότερους άντρες του πλανήτη! Καλογυμνασμένος, δεν μπορεί ποτέ να πει «όχι» στο τηγανητό κοτόπουλο με πατάτες και στο σουφλέ σοκολάτας.

Ξεχωρίζει για: Τους εκπληκτικά γραμμωμένους κοιλιακούς που διαθέτει και, φυσικά, την ξανθιά μακριά κώμη του.