Γράφει βιβλίο για τη ζωή του

13.01.2011
Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Σάκη Ρουβά; Μπορεί το νέο του CD, «Παράφορα», να κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, αλλά η μεγάλη «βόμβα» θα είναι η βιογραφία του! Γραμμένη από τον ίδιο, με φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο!

Ενας μεγάλος σταρ όπως ο Σάκης Ρουβάς δεν χάνει ποτέ την επαφή του με το κοινό και ξέρει να το κρατάει «ζεστό»! Γι’ αυτό άλλωστε κάθε κίνηση στην καριέρα του είναι μια έκπληξη. Κι ενώ όλοι περιμένουν ότι το επόμενο βήμα του θα είναι μια διεθνής παραγωγή στον κινηματογράφο ή στη δισκογραφία, εκείνος, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, σκέφτεται πολύ σοβαρά μια ενδιαφέρουσα πρόταση: να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή του!

Φυσικά, είναι ακόμα πολύ νέος και έχει πάρα πολλά να κάνει στην καριέρα του... Η ζωή του διάσημου Έλληνα ποπ σταρ όμως μοιάζει με παραμύθι και το κοινό... διψάει να μάθει περισσότερα. Για τα φτωχά παιδικά χρόνια που πέρασε, τις δυσκολίες, τους σημαντικούς ανθρώπους της σοουμπίζ που βρέθηκαν στο δρόμο του, τις γυναίκες της ζωής του, τη δόξα, τις χαρές και τον έρωτά του με την Κάτια Ζυγούλη. Η βιογραφία του λοιπόν θα αποτελέσει μεγάλο πόλο έλξης για τις γνωστές «ρουβίτσες», που θέλουν να γνωρίζουν καθετί για το λατρεμένο τους είδωλο. Κι επειδή ο Σάκης από πολύ μικρός έχει ως χόμπι του τη φωτογραφία, διαθέτει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο, αν δει το φως της δημοσιότητας, σίγουρα θα κάνει πάταγο! Όλα αυτά σκέφτηκαν ιδιοκτήτες μεγάλου εκδοτικού οίκου που συνεργάζονται και με γνωστό εκδοτικό οργανισμό στο εξωτερικό και πρότειναν στο δημοφιλή σταρ να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή του. Μάλιστα, ακούγεται ότι ρίχνουν... χρυσάφι στα πόδια του, για να τον πείσουν να το γράψει και να το εκδώσουν. Εκείνος δεν βιάζεται να απαντήσει, αλλά το σκέφτεται σοβαρά, καθώς θα είναι μια κατάθεση ψυχής.