Λαζόπουλος καλεί Μαρινέλλα

12.01.2011
Μπορεί o Λάκης Λαζόπουλος να μην έχει απαντήσει ακόμα στους Γερμανούς αν θα παραμείνει στον Alpha την ερχόμενη σεζόν, αλλά στις αρχές Φεβρουαρίου ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις στο «Τσαντίρι» του.

Μπορεί o Λάκης Λαζόπουλος να μην έχει απαντήσει ακόμα στους Γερμανούς αν θα παραμείνει στον Alpha την ερχόμενη σεζόν, αλλά στις αρχές Φεβρουαρίου ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις στο «Τσαντίρι» του. Η μεγαλύτερη; Μια εκπομπή live με τη Μαρινέλλα!

Δεν θα πρόκειται για μια εκπομπή που θα έχει τα ωραιότερα τραγούδια, όπως συνήθως, αλλά, όπως ψιθυρίζεται, ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει κι ένα ντουέτο με τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού, που θα συζητηθεί. Δεν πρόκειται απλώς για ένα ερωτικό τραγούδι... Θα γράψει μια μπαλάντα, που θα μιλάει μεν για αγάπη, αλλά θα καυτηριάζει και όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας. Ένα τραγούδι κοινωνικής κριτικής διά χειρός Λαζόπουλου!

Και μπορεί, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, να θέλει να ξεκουραστεί και να τελειώσει επιτέλους το βιβλίο που ετοιμάζει εδώ και καιρό, φαίνεται όμως ότι η πολιτική επικαιρότητα και η κρίση που περνάει η χώρα μας δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει.

Έτσι, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» πήρε παράταση μέχρι - τουλάχιστον - το τέλος της άνοιξης. Και σύμφωνα με τηλεοπτικές πηγές, ο Λαζόπουλος σκέφτεται να εντάξει μέσα σ’ αυτό και τους καινούργιους «Μήτσους» του, τους οποίους θα υποδυθούν αγαπημένοι ηθοποιοί, πολύ καλοί του φίλοι. Οι πληροφορίες λένε ότι το πρώτο «Τσαντίρι» για τον καινούργιο χρόνο θα... σκάσει μύτη στις αρχές Φεβρουαρίου, καθώς όλο τον Ιανουάριο το κανάλι έχει σκοπό να βγάλει επαναλήψεις σειρών και τα best of της εκπομπής. Ο Λάκης λοιπόν για τη συνέχεια θέλει να κάνει στο κοινό του μια μεγάλη έκπληξη... τη Μαρινέλλα! Και αν τελικά αυτή η συνάντηση πραγματοποιηθεί στο «Τσαντίρι», είναι σίγουρο ότι τα μηχανάκια της AGB θα σπάσουν!