Ελληνίδα σχεδιάστρια στην έκθεση για την Naomi Campbell στο V&A Museum

Ελληνίδα σχεδιάστρια στην έκθεση για την Naomi Campbell στο V&A Museum
Μια μοναδική έκθεση Μόδας, η πρώτη στο είδος της παρουσιάζεται εδώ και λίγες ημέρες στο Victoria & Albert Museum στο Λονδίνο.

Με τίτλο «Naomi in Fashion» η έκθεση εξερευνά την εξαιρετική καριέρα του πασίγνωστου μοντέλου Naomi Campbell.

Μέσα από τη δουλειά κορυφαίων παγκόσμιων σχεδιαστών και φωτογράφων μέσα από αυτή την έκθεση το Μουσείο V&A γιορτάζει, όπως γράφει και στην περιγραφή της δράσης, τις δημιουργικές της συνεργασίες, τον ακτιβισμό και την εκτεταμένη πολιτιστική της επίδραση.

40 χρόνια καριέρας σε σημεία σταθμούς για την εντυπωσιακή Naomi που ανακαλύφθηκε από scouters στο Covent Garden στα 15 της και μόλις στα 18 της το 1988 έγινε το πρώτο έγχρωμο μοντέλο σε εξώφυλλο της γαλλικής Vogue.

Φυσικά η ίδια η Naomi Campbell βρέθηκε στο Λονδίνο για τις εκδηλώσεις των εγκαινίων που συγκέντρωσαν στον χώρο ουκ ολίγους celebrities και κοσμικούς από ολόκληρο τον κόσμο.

Ανάμεσά τους και η δική μας Σήλια Κριθαριώτη που δική της δημιουργία συμπεριλαμβάνεται στα εκθέματα ανάμεσα άλλα iconic items δια χειρός Vivienne Westwood, Azzedine Alaïa, Thierry Mugler, Gianni Versace, Karl Langerfeld.

Στην έκθεση παρουσιάζεται και ένα συγκλονιστικό ασημένιο ντραπέ φόρεμα που παρουσιάστηκε από την Naomi Campbell στην επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και φυσικά η ίδια δεν γινόταν να λείπει από αυτή τη βραδιά.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 12:13