Η Bella Hadid υιοθέτησε το cowboycore στο βραδινό ραντεβού με τον σύντροφό της

Η Bella Hadid υιοθέτησε το cowboycore στο βραδινό ραντεβού με τον σύντροφό της
ΠΗΓΗ:@bellahadidmidias
Μας δίνει το τέλειο inspo για το απόλυτο date night outfit.

Αν και η Bella Hadid παρουσίασε τον cowboy φίλο της Adan Banuelos στο Instagram τον Φεβρουάριο, το ζευγάρι διατηρεί τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκτός από κάποιες κοινές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, η Hadid και ο αγαπημένος της έχουν εμφανιστεί μαζί μόνο δύο φορές, μία σε rodeo στο Τέξας και ξανά στη Νέα Υόρκη τον Μάιο. Στις 11 Σεπτεμβρίου, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την τρίτη του δημόσια εμφάνιση κρατώντας χέρι-χέρι έξω από το δημοφιλές στέκι Zero Bond. Η έξοδος της Hadid τη συγκεκριμένη βραδιά, συνέχισε την τάση του cowboycore με μια σειρά από vintage κομμάτια εμπνευσμένα από την Άγρια Δύση.

Ενώ οι υπόλοιποι διάσημοι παρακολουθούσαν τα MTV Video Music Awards στην πόλη, η Hadid και ο Banuelos βρέθηκαν με την οικογένειά του για ένα ιδιωτικό δείπνο στο εν λόγω κλαμπ μελών. Το supermodel συχνά επισκέπτεται το εστιατόριο NoHo με τις A-list φίλες της, κυρίως με την αδελφή της Gigi. Αυτή τη φορά, η Hadid εντυπωσίασε με ένα look έτοιμο για rodeo, επιλέγοντας ένα outfit αρχείου από τον Roberto Cavalli. Ως λάτρης των vintage, η Hadid επέλεξε έναν δερμάτινο κορσέ, διακοσμημένο με εκτυπωμένα ιμάντα στους ώμους. Τον συνδύασε με μια φαρδιά τζιν φούστα με δερμάτινες τσέπες στην πλάτη και τα δύο κομμάτια προέρχονται από τη δεκαετία του '90. Αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις ότι η country εκδοχή της φούστας είχε διακριτικά animal print στις άκρες.

{https://www.instagram.com/p/C_0XWxVp-X5/?img_index=1}

Η αισθητική του cowboy δεν σταμάτησε εκεί! Φόρεσε επίσης καφέ cowboy μπότες vintage Dior από τον John Galliano, με εντυπωσιακές κοπές και ξύλινα τακούνια, που ξεχώριζαν από τις υπόλοιπες cowboy μπότες της. Αντί για την αγαπημένη της Coach Brooklyn Shoulder Bag, κρατούσε μια φθαρμένη δερμάτινη crossbody τσάντα. Τέλος, η ιδρύτρια της Ôrəbella ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά αξεσουάρ, περιλαμβάνοντας βραχιόλια με turquoise, ένα πολλαπλό κολιέ και τα χαρακτηριστικά της δαχτυλίδια.

{https://www.instagram.com/p/C_0FkPWpbpZ/?img_index=1}

Δεδομένου ότι η Hadid είναι obsessed με την ιππασία από την παιδική της ηλικία, η στροφή της στη Western ενδυμασία δεν αποτελεί έκπληξη. Και φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει σύντομα. Μείνε συντονισμένη για περισσότερα vintage cowboy-inspired outfits από τη Hadid τις επόμενες εβδομάδες.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.09.2024 - 15:45