Τσιμτσιλή-Κρονάκη: Με το ίδιο deux pieces στις επίσημες φωτογραφήσεις τους

Τσιμτσιλή-Κρονάκη: Με το ίδιο deux pieces στις επίσημες φωτογραφήσεις τους
Είναι από τις περιπτώσεις που όλες οι celebrities σε όλα τα events εύχονται να μην τους τύχει...

Το να φοράς το ίδιο ρούχο με μια άλλη στον ίδιον χώρο είναι για όλες τις επώνυμες είτε τις τηλεόρασης, είτε του τραγουδιού και του κινηματογράφου ο χειρότερός τους εφιάλτης. Για τέτοια στιλιστικά ατοπήματα έχουν πληρώσει πολλές φορές τη νύφη οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με το να τις ντύνουν, δηλαδή οι στιλίστες τους.

Πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει στις ετήσιες επίσημες φωτογραφίες της ίδιας σεζόν για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ζωή Κρονάκη βρέθηκαν να κυκλοφορούν στις επίσημες φωτογραφίες τους, της πρώτης από τον Alpha και της δεύτερης από την ΕΡΤ με το ίδιο ακριβώς deux pieces σύνολο. Και η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει το top μέσα από τη φούστα ενώ η Ζωή Κρονάκη έξω από τη φούστα.

WhatsApp_Image_2024-09-15_at_14.35.42_7c9c3.jpeg

WhatsApp_Image_2024-09-15_at_14.35.42_1_e66b2.jpeg

Α και το γεγονός ότι η μία είναι ξανθιά και ποζάρει με τον συμπαρουσιαστή της, Τάσο Ιορδανίδη, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι καστανή και ποζάρει μόνη της.

Μέγιστο το φάουλ των στιλιστικών ομάδων που θα έπρεπε να ρωτήσουν αν έχουν δοθεί τα ίδια κομμάτια και αλλού. Για την ιστορία να πούμε πως το εν λόγω μεταξωτό σύνολο είναι του Βορειοϊρλανδού σχεδιαστής μόδας Jonathan Anderson που ίδρυσε την εταιρεία του, JW Anderson το 2008 και από τότε κάνει θραύση στον χώρο της μόδας με τα μοναδικά του σχέδια. Και αν σας ενδιαφέρει και το κόστος του συνόλου, το βρήκαμε εμείς για εσάς. 740 Ευρώ και τα δύο κομμάτια του σετ μαζί.

TSIMTSILI_KRONAKI_TOP_127df.jpg

TSIMTSILI_KRONAKI_skirt_d5006.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 16.09.2024 - 00:29