Σταματίνα κάντο όπως η Sydney Sweeney... Done!

25.07.2024
Σταματίνα κάντο όπως η Sydney Sweeney... Done!
Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη...

Ας το παραδεχτούμε αυτό. Πάντα κάτι ή κάποιος μας δίνει έμπνευση για να κάνουμε κάτι ή να δημιουργήσουμε κάτι. Και δεν είναι και κακό. Αντιθέτως, πολλές φορές δε, η αντιγραφή μπορεί να είναι και καλύτερη από το πρωτότυπο.

Η διάσημη σταρ του Euphoria Sydney Sweeney βρέθηκε πρόσφατα για διακοπές στην Ελλάδα με πολυτελέστατο σκάφος και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από τα διάφορα μέρη που επισκέφθηκε στη χώρα μας. Ανάμεσά τους και αυτή που η ίδια ποζάρει με ένα υπέροχο και σούπερ καλοκαιρινό colorful μεταξωτό φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta μπροστά από μια μπλε πόρτα σε ένα από τα ελληνικά νησιά που επισκέφθηκε.

SYDNEY_SWEENEY_e1e8d.jpg

Οι φωτογραφίες της βέβαια έκαναν τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου και όχι μόνο με τον οίκο Oscar de la Renta να κάνει και post την ξεχωριστή φωτογραφία που η Sydney Sweeney αναδεικνύει μοναδικά τα χρώματα της δημιουργίας τους. Φανταζόμαστε πως κάπως έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή σκέφτηκε πως η μπλε πόρτα ταιριάζει πολύ στο χρωματιστό ρούχο και θυμήθηκε το δικό της ανάλογο φόρεμα.

Δύο μέρες αργότερα λοιπόν η παρουσιάστρια φόρεσε το δικό της colorful chiffon Trilogy Clothing φόρεμα και βρήκε μια μπλε πόρτα -εντάξει δεν ήταν και δύσκολο, στην Πάρο είναι- και πόζαρε αναλόγως. Και ναι, το αποτέλεσμα σίγουρα τη δικαίωσε.

STAMATINA_TSIMSTILI_PAROS_560dd.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 25.07.2024 - 10:46