Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σου δείχνει πώς να...βγάλεις το μαντήλι απο τα μαλλιά

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σου δείχνει πώς να...βγάλεις το μαντήλι απο τα μαλλιά
ΠΗΓΗ:@garifalia.kalifoni
Είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Αν αγαπάς την μόδα, ξέρεις ότι το μαντήλι μαλλιών είναι η απόλυτη stylish τάση του καλοκαιριού και την οποία έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities. Σημερινό μας fashion inspo είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία μέσω Instagram story της μας έδειξε πώς να το φορέσουμε σε μια καθημερινή μας εμφάνιση ως top.

Λίγη φαντασία χρειάζεσαι και μπορείς να δεις ότι τα αγαπημένα σου αξεσουάρ μπορεί να έχουν παραπάνω από μια χρήση. Η Γαρυφαλλιά επέλεξε ένα μακρύ μαντίλι μαλλιών με print μοτίβο και ζωηρά χρώματα, το οποίο όπως αναφέρει είναι δώρο από την Κίνα και σκεπτόμενη πώς να το φορέσει, κατέληξε σε crop top συνδυαστικά με μια ωραία, σε nude χρώμα, παντελόνα.

Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Το συγκεκριμένο look είναι φρέσκο, παιχνιδιάρικο και ιδανικό για τις καλοκαιρινές μέρες που θέλουμε να αισθανόμαστε άνετες, αλλά και κομψές. Η Γαρυφαλλιά μας υπενθυμίζει ότι η μόδα δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη για να είναι εντυπωσιακή.

Εάν θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ αυτό το στυλ, είναι πολύ απλό! Ακολούθησε τα βήματα της Γαρυφαλλιάς.

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αξιοποιήσουμε τα αξεσουάρ μας με καινούργιους τρόπους, προσθέτοντας ποικιλία στη γκαρνταρόμπα μας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε επιπλέον χρήματα.

garifalia top dd400

Ακολουθήστε το παράδειγμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και δοκιμάστε αυτό το μοναδικό στυλ. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γίνει το νέο αγαπημένο σου καλοκαιρινό look!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.07.2024 - 12:01