Lily Rose Depp: Το item που παραλείπει στο outfit της για να αντιμετωπίσει την ζέστη

Lily Rose Depp: Το item που παραλείπει στο outfit της για να αντιμετωπίσει την ζέστη
ΠΗΓΗ:AP NEWSROOM
Η απόλυτη προ΄ταση για να την παλέψουμε με τον καύσωνα!

Σε αυτές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, η έξοδος από το σπίτι είναι σχεδόν αδιανόητη. Αλλά αν πρέπει να βγεις, η Lily-Rose Depp έχει την απόλυτη λύση για να παραμείνεις δροσερή ανάμεσα στις ανερχόμενες θερμοκρασίες. Ποιο είναι αυτό; Να κάνεις skip το παντελόνι σου!

Προχθές, η Depp απόλαυσε μια μέρα χαλάρωσης στη Melrose Avenue στο Δυτικό Χόλιγουντ, όπου πήγε για αγορές και ανανέωση του μανικιούρ-πεντικιούρ. Για την απογευματινή της βόλτα, η ηθοποιός επέλεξε ένα oversized λευκό πουκάμισο, το οποίο φόρεσε ως μίνι φόρεμα. Ως Καλιφορνέζα, η Depp είναι κάτι σαν ειδικός στο να προσαρμόζει το στυλ της, ανάλογα με το κλίμα (στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον καύσωνα). Αυτό εξηγεί την συγκεκριμένη επιλογή της, η οποία είναι η πρόταση που χρειαζόμασταν για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις και που θα μας κρατήσει δροσερές και στυλάτες.

{https://www.instagram.com/p/C9cz7KIs4YG/?img_index=1}

Το πουκάμισο έχει ένα floral σχέδιο στο γιακά και δαντέλα στα μανίκια κάτι που το κάνει απίστευτα cute και καθόλου αδιάφορο, εξάλλου οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά!

Η απόλυτη προ΄ταση για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις!

Η Depp κράτησε το αέρινο ντύσιμό της σχετικά απλό όσον αφορά τα αξεσουάρ. Προστατεύτηκε από τον ήλιο με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου σε στυλ cat-eye. Ως γνωστή λάτρης των φλατ παπουτσιών, φορούσε ένα ζευγάρι μπεζ μπαλαρίνες με μικρό τακούνι (το οποίο άλλαξε με ένα ζευγάρι ελαφριές φλίπ φλοπς για το πεντικιούρ της). Και, ως μούσα της Chanel, κρατούσε μια γαλάζια καπιτονέ τσάντα με αλυσίδα. Αλλά ίσως εκείνο το αξεσουάρ, στο όλο outfit, που ξεχωρίσαμε και έκανε την διαφορά ήταν το βραχιόλι που φορούσε στον αστράγαλο, το οποίο έδωσε, στην κατά τα άλλα διαχρονική εμφάνιση, μια καλιφορνέζικη πινελιά. Μείνε δροσερή, Lily-Rose Depp.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2024 - 21:44