Η Armani έδωσε το ίδιο φόρεμα σε δυο influencers με ένα χρόνο διαφορά στο red carpet του Φεστιβάλ Βενετίας

Η Armani έδωσε το ίδιο φόρεμα σε δυο influencers με ένα χρόνο διαφορά στο red carpet του Φεστιβάλ Βενετίας
ΠΗΓΗ:@zoepastelle & @souzana
Who wore it better;

Είναι γνωστό ότι η μόδα κάνει κύκλους, αλλά τι γίνεται όταν αυτοί οι κύκλοι «συναντιούνται» μέσα απο ένα λαμπερό φόρεμα στο κόκκινο χαλί; Το brand διάσημο για τις εκλεπτυσμένες δημιουργίες του έκανε ένα «φάουλ» που δύσκολα περνά απαρατήρητο. Πάμε να δούμε τι έγινε!

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, η ελβετίδα ηθοποιός και influencer Zoë Pastelle έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, φορώντας ένα αστραφτερό, αέρινο φόρεμα σε ροζ απόχρωση με την υπογραφή του Giorgio Armani. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ένα χρόνο αργότερα, στις 31 Αυγούστου 2024, η Ελληνίδα beauty influencer Σουζάνα Κεγγίτση κάνει την είσοδό της στο ίδιο φεστιβάλ, και μαντέψτε τι; Φοράει το ακριβώς ίδιο φόρεμα! Και οι δύο γυναίκες έλαμπαν μέσα σε αυτήν την αστραφτερή δημιουργία, αποδεικνύοντας ότι το καλό στυλ δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Ίδιο φόρεμα, ίδιο φεστιβάλ, διαφορετικός χρόνος

Το φόρεμα αυτό, με την αέρινη και fairy υφή του και την διακριτική αλλά εντυπωσιακή ροζ απόχρωση, δείχνει πόσο σημαντικό είναι να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας κομμάτια που μπορούν να σταθούν επάξια σε πολλές περιστάσεις. Από τη μία πλευρά, η Zoë Pastelle με την ρομαντική, αιθέρια παρουσία της, και από την άλλη, η Σουζάνα Κεγγίτση με την δυναμική και σίγουρη εμφάνισή της, απέδειξαν πως το ίδιο φόρεμα μπορεί να δείξει τελείως διαφορετικό από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με το πώς το υποστηρίζει ο καθένας.

{https://www.instagram.com/p/CwsZtCyM5il/}

Το γεγονός αυτό όμως, που ένα τόσο γνωστό και αγαπημένο brand όπως ο Giorgio Armani επέλεξε το ίδιο φόρεμα, για δύο διαφορετικές influencers στο ίδιο φεστιβάλ, με διαφορά ενός χρόνου δε μπορούσε να μείνει απαρατήρητο απο τις fashion lovers και συνεπώς και απο εμάς! Όσο όμορφο κι αν είναι το φόρεμα, η επανάληψη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σε ένα τόσο σημαντικό event μας άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα.

{https://www.instagram.com/p/C_VKHbUI4AQ/}

Ίσως η Armani να θεώρησε ότι το φόρεμα είναι τόσο εξαιρετικό που αξίζει να το δούμε δύο φορές. Ωστόσο, στη μόδα, η πρωτοτυπία και η μοναδικότητα είναι το παν. Σε κάθε περίπτωση το Greek beauty team της Armani δεν φέρει ευθύνη επι του θέματος, αφού το διεθνές team είναι αυτό που το αφορά.

{https://www.instagram.com/p/Cwpb2G8LwoK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2de37633-19ed-4557-91f1-9428d5b515cc}

Και τα δύο κορίτσια έλαμπαν μέσα σε αυτή τι δημιουργία του οίκου και μας υπενθυμίζουν ότι το στυλ είναι προσωπικό και πως, ακόμη κι αν φοράμε το ίδιο φόρεμα με κάποιον άλλον, η προσωπική μας αίσθηση μόδας και αυτοπεποίθησης κάνει τη διαφορά. Μην ξεχνάμε οτι και το layering παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς θα δείξει ένα «outfit» και σε αυτές τις δυο περιπτώσεις ήταν διαφορετικό, but...who wore it better?

{https://www.tiktok.com/@womenonlygr/video/7410126902272281888?q=womenonlygr&t=1725450053541}

Τελικά, αυτή η επιλογή της Armani είναι μια υπενθύμιση ότι η μόδα δεν είναι μόνο τα ρούχα, αλλά και η εμπειρία που δημιουργούν. Και σε αυτή την περίπτωση, η εμπειρία μάλλον άφησε τους fashion lovers με ανάμεικτα συναισθήματα.

souzana af9b2

Τελευταία τροποποίηση στις 04.09.2024 - 14:46